Το «γκολ του αιώνα». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήδηξε στα 2,25 μέτρα και με απίστευτο ανάποδο ψαλίδι έκανε το 0-2 για τη Ρεάλ εναντίον της Γιουβέντους. Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή (βίντεο)

Gazzetta

Με ένα ανάποδο ψαλίδι που θα μνημονεύεται για όσο θα υπάρχει ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε το 0-2 για την Ρεάλ Μαδρίτης σε βάρος της Γιουβέντους.

Ο 33χρονος έκανε άλμα που διαλύει τους νόμους της φυσικής και αφού έφτασε μέχρι τον Θεό, έκανε κάτι που έχουν καταφέρει λίγοι παίκτες στον κόσμο. Άφησε όρθιο τον Μπουφόν με ένα ανάποδο ψαλίδι που θα γραφτεί σε κάθε αφιέρωμα για τα πιο εντυπωσιακά και μαζί κρίσιμα γκολ.

0⃣-2⃣

Non là, c'est trop. #JuveRM #UCL #TeamJuve #TeamItalia #FinoAllaFine #Juve #Juventus #Juve120 pic.twitter.com/JOxxzoywwE

— Sebou 3⃣5⃣ (@Seb0u75013) April 3, 2018

«Το έψαχνα καιρό, ίσως το καλύτερό μου γκολ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χάζεψε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με το τρομερό γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουβέντους κι ο ίδιος τόνισε πως ίσως αυτό είναι το καλύτερο που έχει πετύχει στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα είπε:
«Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ, πιθανότατα το καλύτερο της καριέρας μου. Είχα βάλει κι ένα γκολ με ψαλιδάκι με την εθνική Πορτογαλίας, μοιάζει λίγο. Μάλλον, δεν μοιάζει αφού αυτό είναι λίγο καλύτερο. Σηκώθηκα ψηλά, πρόκειται για ένα γκολ το οποίο θα μείνει στη μνήμη και ίσως είναι το καλύτερο γκολ μου. Το έψαχνα καιρό αλλά δεν έγινε λόγω των συνθηκών στα ματς» και συνέχισε αναφερόμενος στην αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους της Γιούβε:
«Ήταν απίστευτο, δεν μου είχε συμβεί στην καριέρα μου. Είναι μια ομάδα που πάντα μου άρεσε, από παιδί μου άρεσε να βλέπω τη Γιουβέντους».

Gazzetta

The post Το «γκολ του αιώνα». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήδηξε στα 2,25 μέτρα και με απίστευτο ανάποδο ψαλίδι έκανε το 0-2 για τη Ρεάλ εναντίον της Γιουβέντους. Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα