Θύμα ξυλοδαρμού καθηγητής της ΑΣΟΕΕ μετά την επιχείρηση εκκένωσης κτηρίου που βρισκόταν υπό κατάληψη. Μολότοφ στα Εξάρχεια

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου μέρα μεσημέρι στην πλατεία Βικτωρίας, ενώ ακολούθησαν επεισόδια στα Εξάρχεια.

Ο κοσμήτορας του Ιδρύματος παρακολουθούσε την επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση κτηρίου το οποίο βρισκόταν υπό κατάληψη από το 2006 και ανήκει στην ΑΣΟΕΕ.

Με βάση μαρτυρίες, μια ομάδα αντιεξουσιαστών τον αναγνώρισε στη συμβολή των οδών Πατησίων και Δεριγνύ και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Ο καθηγητής τραυματίστηκε ελαφρά,

ενώ οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή.

Τέσσερις προσαγωγές στην κατάληψη

Κατά την επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση του κτηρίου προσήχθησαν 4 άτομα, δύο αλλοδαποί άνδρες, μία αλλοδαπή γυναίκα και μία ημεδαπή.

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για «διατάραξη οικιακής ειρήνης» και παράβαση του νόμου «περί εξαρτησιογόνων ουσιών» καθώς εντός του κτιρίου βρέθηκε και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 3μιση το μεσημέρι, ομάδα ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Σπυρίδωνος Τρικούπη στα Εξάρχεια. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και χημικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές σε ένα αυτοκίνητο.

Στις 5 το απόγευμα προγραμματίζεται συγκέντρωση στο Μουσείο στην Πατησίων, από το Κέντρο Κουρδιστάν, το οποίο καλεί σε διαμαρτυρία για την εισβολή του τουρκικού στρατού στη Ροζάβα.

reader

The post Θύμα ξυλοδαρμού καθηγητής της ΑΣΟΕΕ μετά την επιχείρηση εκκένωσης κτηρίου που βρισκόταν υπό κατάληψη. Μολότοφ στα Εξάρχεια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα