Τραγούδι για τον Ερντογάν! Οι οπαδοί του τον αποθεώνουν πριν από τις ομιλίες με νέο ύμνο προς το πρόσωπό του. Τι λένε οι στίχοι

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη σόου έγινε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού πριν ανέβει στο βήμα για να μιλήσει στα κομματικά στελέχη, ακούστηκε από τα μεγάφωνα ένα τραγούδι ύμνος προς το πρόσωπο του.

Το τραγούδι επευφημεί και υμνεί τον Τούρκο πρόεδρο και ακούστηκε από τα μικρόφωνα σε συνάντηση με τα κομματικά στελέχη του AKP στο προεδρικό μέγαρο, πριν να αρχίσει η ομιλία του.

Το τραγούδι είχε παίξει σε προεκλογικές του ομιλίες, αλλά δεν είχε ακουστεί στο προεδρικό μέγαρο. Πριν ανέβει

στο βήμα, άρχισε να παίζεται το τραγούδι το οποίο μόλις άρχισε να μιλά σταμάτησε.

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται ονομαστικά στον πρόεδρο της Τουρκίας:

«Αυτός που τρομάζει τους τυράννους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δείχνει αυτό που είναι και παίρνει τη δύναμη από το λαό του. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».

Δείτε το βίντεο στα πρώτα 28 δευτερόλεπτα.

AK Parti’nin Kuruluşundan Bu Yana Görev Yapmış İl Başkanları ile Toplantı https://t.co/INevKjQLoR

Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) October 30, 2019

Κατά την ομιλία του ο Ταγίπ Ερντογάν, προανήγγειλε την κατασκευή πόλης μεταξύ Τελ Αμπιάντ και το Ρας αλ Άιν στη βόρεια Συρία, σημειώνοντας ότι μπορεί να χρειαστούν και χρήματα του τουρκικού δημοσίου. Για ακόμη μια φορά κατηγόρησε την ΕΕ, ότι δεν στέλνει αρκετά χρήματα στην Τουρκία για την αντιμετώπιση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών.

reader

The post Τραγούδι για τον Ερντογάν! Οι οπαδοί του τον αποθεώνουν πριν από τις ομιλίες με νέο ύμνο προς το πρόσωπό του. Τι λένε οι στίχοι appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραγούδι, Ερντογάν,tragoudi, erntogan