Καλλιθέα: 14χρονος χαράκωσε με κλειδιά συνομήλικό του στο πρόσωπο μέσα στο σχολείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το θύμα

Άλλο ένα σκληρό περιστατικό συνέβη σε σχολείο, αυτή τη φορά στην Καλλιθέα, μετά το συμβάν στην Αμαλιάδα, όπου ένας μαθητής μαχαίρωσε έναν συνομήλικό του, ο οποίος διέφυγε τον κίνδυνο αλλά νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, πανικός επικράτησε σε σχολείο της Καλλιθέας όταν ένας 14χρονος χάραξε έναν συνομήλικό του με τα κλειδιά του στο πρόσωπο.

Το θύμα ανέφερε ότι το χτύπημα ήταν πολύ κοντά στο μάτι. Όπως είπε: «Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά και εγώ τον χτύπησα πίσω και αυτός με χαράκωσε
με τα κλειδιά. Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση με το μάτι μου, το έκανε και σ’ άλλο παιδί αλλά δεν ήταν τόσο άσχημο όσο σ’ εμένα».

Αγανακτισμένος και ο πατέρας του 14χρονου, ο οποίος δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση.

«Όπως μου είπε ο μικρός πήρε τα κλειδιά του τράβηξε μία και τον χαράκωσε, αν του έβγαινε το μάτι τι θα γινόταν; Θα του κάνω μήνυση, μάθατε τι έγινε στην Αμαλιάδα. Θα πρέπει να ερχόμαστε με μαχαίρια και κατσαβίδια».

Το πρόσωπο του παιδιού γέμισε με αίμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου έκανε εξετάσεις.

Το νέο περιστατικό στην Καλλιθέα φανερώνει ότι το συμβάν στην Αμαλιάδα δεν ήταν  μεμονωμένο, καθώς γίνονται ξυλοδαρμοί και επιθέσεις με αιχμηρά αντικείμενα που έχουν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς μαθητών και σε άλλα σχολεία της χώρας.

reader

The post Καλλιθέα: 14χρονος χαράκωσε με κλειδιά συνομήλικό του στο πρόσωπο μέσα στο σχολείο. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το θύμα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα