Θρίλερ στη Δραπετσώνα. Νεκροί ανασύρθηκαν η μητέρα και ο αδερφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου. Ο ίδιος είχε βρει τραγικό θάνατο το 2016

Οι σοροί δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο, που υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε το πρωί στη θάλασσα στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας, σήμερα το μεσημέρι.

Πρόκειται για την μητέρα και τον αδελφό του Παναγιώτη Μαυρίκου, του δημοσιογράφου που το 2016 απανθρακωθεί μέσα σε μια Porsche Cayenne στην Αττική οδό. Οι σοροί ανελκύστηκαν από κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και πρόκειται να μεταφερθούν στο Τζάνειο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε η μητέρα.

Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο όπου η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και στη συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και δύο σκυλάκια, το ένα εκ των οποίων κατάφερε να διασωθεί.

Όπως αποκάλυψε στο protothema.gr ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο αδελφός του δημοσιογράφου που είχε απανθρακωθεί τον Ιούνιο του 2016 μέσα στην πόρσε που οδηγούσε στην Αττική οδό, ο αδελφός του ήταν βαρέως ψυχικά πάσχων με πρόβλημα σχεδόν εκ γεννετής. Το πρόβλημα του αδελφού του, μάλιστα, ήταν αυτό που είχε κάνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να αποδεχθεί τη θέση του προέδρου στο Ψυχιατρείο, επί θητείας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας.
Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο» όπως τον χαρακτήρισε ο κ.Κούγιας θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, αλλά η υπέργηρη μητέρα του δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα. Ο κ. Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο. «Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

The post Θρίλερ στη Δραπετσώνα. Νεκροί ανασύρθηκαν η μητέρα και ο αδερφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου. Ο ίδιος είχε βρει τραγικό θάνατο το 2016 appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα