Διχασμένος ο ΣΚΑΪ μετά την πορεία της Τατιάνας;

18:01 9/10/2019 - Πηγή: TVNea

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Τατιάνα Στεφανίδου, ειδικά μετά από τα 7άρια του Σαββάτου στο νεανικό κοινό απέναντι στα 20άρια της Γερμανού στον Alpha. To κανάλι έχει χωριστεί στα δύο: Υπάρχουν αυτοί που λένε πως η εκπομπή ,«Μαζί σου», πρέπει να διακοπεί άμεσα (ίσως και πριν από τα Χριστούγεννα) και να ολοκληρωθεί η συνεργασία με την δημοσιογράφο. Πράγμα φυσικά αδύνατο καθώς η Στεφανίδου
έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τον ΣΚΑΪ. Μια άλλη ομάδα στελεχών πιο προσγειωμένη στην πραγματικότητα διατυπώνει την άποψη πως η Τατιάνα πρέπει να μετακινηθεί με κοινωνική εκπομπή μετά την εκπομπή του Μουτσινά. Μπορεί να μην καταφέρει να χτυπήσει πρωτιά στο δυναμικό κοινό που ούτως ή άλλως χολαίνει ο ΣΚΑΪ αλλά μπορεί να πάρει την πρωτιά στη ζώνη με κοινωνικά θέματα, το έχει κάνει και στο παρελθόν.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της. Είναι πολύ δυσαρεστημένη καθώς από την πρώτη στιγμή που της προτάθηκε το Σαββατοκύριακο με αλλαγή ύφους στην εκπομπή είχε προειδοποιήσει πως αυτό έχει πολλούς κινδύνους. Βέβαια για να τα λέμε όλα έχει και εκείνη μεγάλη μερίδιο ευθύνης. Η πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν ξεκάθαρη. Αν ήθελε μπορούσε να μην την αποδεχθεί και να αποχωρήσει από το κανάλι. Είχε άλλωστε ήδη πρόταση από το One από τον Σταμάτη Μαλέλη όπως βέβαια και ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος ,που έκλεισε οριστική συμφωνία με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΑΠΟ nassosblog.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα