Η μανία με τον Τζόκερ. Πώς ως «μοναχικός και προδομένος», ξεπέρασε τον Μπάτμαν και το βίντεο με οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να δείχνει σαν τον σκοτεινό ήρωα

Η ταινία Τζόκερ είναι δημιούργημα του Τοντ Φίλιπς, του ανθρώπου που σκηνοθέτησε τρία Hangover και φαντάστηκε τον Τζόκερ σε μια διαφορετική εκδοχή χωρίς χημικά απόβλητα, μακριά από την κόμικ ατμόσφαιρα τριγύρω του, ουσιαστικά χωρίς τον μεγάλο του αντίπαλο, τον Μπάτμαν.
Στην ταινία ο  κεντρικός ήρωας δεν είναι γκάνγκστερ, ούτε κάνει δουλειές του υποκόσμου. Είναι ένας μοναχικός άντρας που νιώθει προδομένος από την κοινωνία.

Στο παρελθόν τον είχαν

ενσαρκώσει  θρύλοι του κινηματογράφου, όπως ο Τζακ Νίκολσον, ο Χιθ Λέτζερ και ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζάρεντ Λέτο. Αυτή τη φορά το ρόλο αναλαμβάνει ο Χόακιν Φοίνιξ που με την ερμηνεία του καθήλωσε τους πάντες.
Η εκκεντρική παρουσία του έχει δημιουργήσει μια διαφορετική τάση στη νεολαία σε όλο τον κόσμο.
Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που μια ταινία έχει τόσο μεγάλη απήχηση.
Στο διαδίκτυο μάλιστα κυκλοφορούν βίντεο με οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να μεταμορφωθεί σε Τζόκερ.
Η ταινία προφανώς πέτυχε κάτι που φάνταζε αδιανόητο.
Αντί ο πρωταγωνιστής να είναι ο μπάτμαν, σε πρώτο πλάνο προβάλλεται ο μεγάλος και μοχθηρός αντίπαλός του.

Δείτε το βίντεο με τις οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος με απλά υλικά να μεταμορφωθεί σε τζόκερ

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: Η τρομαχτική σκηνή που ο Τζόκερ λέει την αλήθεια για τις ουλές του. «Why so serious?». Ο Χιθ Λέτζερ ήταν η μοναδική επιλογή του σκηνοθέτη και πέθανε πριν από την επίσημη πρεμιέρα 

The post Η μανία με τον Τζόκερ. Πώς ως «μοναχικός και προδομένος», ξεπέρασε τον Μπάτμαν και το βίντεο με οδηγίες για το πώς μπορεί κάποιος να δείχνει σαν τον σκοτεινό ήρωα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα