Θρίλερ με ναυάγιο πλοίου στον Ειρηνικό. Εξαφανίστηκε πριν από δύο εβδομάδες , οι αγνοούμενοι ξεπερνούν τους 80 και μόνο επτά άνθρωποι έχουν διασωθεί. Αμερικάνοι, Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί τους ψάχνουν παντού

Ο αριθμός των αγνοούμενων έχει ξεπεράσει τους 80, έπειτα από ναυάγιο που σημειώθηκε πριν δύο εβδομάδες κοντά στο Κιριμπάτι, στον Ειρηνικό Ωκεανό. Μόλις 7 άνθρωποι έχουν διασωθεί. Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των επιβατών.

Στις 18 Ιανουαρίου αναχώρησε από το νησί Νονούτι το φεριμπότ «MV Butiraoi», στο οποίο επέβαιναν συνολικά 88 άνθρωποι. Την επόμενη ημέρα οι αρχές καταχώρησαν επίσημα την εξαφάνιση του πλοίου.
Από το ναυάγιο, μόλις επτά άνθρωποι έχουν διασωθεί,μεταξύ των οποίων μια

14χρονη, οι οποίοι βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε μια σωσίβια λέμβο που έπλεε ακυβέρνητη στη μέση του ωκεανού.
Τέσσερα αεροσκάφη των ΗΠΑ, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας μετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό περισσότερων αγνοούμενων, όπως και έξι πλοία.
Οι ελπίδες βέβαια να μειώνονται ώρα με την ώρα.
Σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοσταθμό του Κιριμπάτι,ανάμεσα στους αγνοούμενους είναι πολλά ανήλικα παιδιά, όπου, όπως φαίνεται πήγαιναν στην πρωτεύουσα του Κιριμπάτι, την Ταράουα, για το τρίτο τρίμηνο της σχολικής χρονιάς.

Για εθνική τραγωδία έκανε λόγο ο πρόεδρος του Κιριμπάτι Τανέτι Μααμάου όπου ανέφερε πως » έχουν βρεθεί κάποια αντικείμενα, όπως κομμάτια ξύλου, μια φιάλη αερίου και ένας μικρός αριθμός άλλων πραγμάτων, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ένδειξη για επιζήσαντες» .
«Το νησί Νονούτι έχασε τα λαμπρά νιάτα του» δήλωσε πρώην πρόεδρος Ανότε Τονγκ, προσθέτοντας πως » είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ, όχι μόνον λόγω του αριθμού αυτών που αγνοούνται, αλλά και λόγω του αριθμού των ανθρώπων που έπληξε η τραγωδία αυτή».

Το άρθρο Θρίλερ με ναυάγιο πλοίου στον Ειρηνικό. Εξαφανίστηκε πριν από δύο εβδομάδες , οι αγνοούμενοι ξεπερνούν τους 80 και μόνο επτά άνθρωποι έχουν διασωθεί. Αμερικάνοι, Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί τους ψάχνουν παντού δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα