Βίντεο από την ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα επίπλων στο Μαρούσι. Μποτιλιάρισμα στη Λ. Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα- μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα

HuffGreece:Ισχυρή έκρηξη σχεδόν ισοπέδωσε γνωστό κατάστημα επίπλων επί της Λ. Κηφισίας 107 στο Μαρούσι, που σημειώθηκε περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Η Ασφάλεια Αττικής ανέλαβε την έρευνα για την ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας επίπλων στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο σημείο εμφανίστηκαν λίγο

πριν τις 4.00 το πρωί άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, τα οποία τοποθέτησαν τη βόμβα. Το κατάστημα είχε κάμερες, κάτι που δεν πτόησε τους βομβιστές.
Εντύπωση προκαλεί ότι δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, γεγονός που θα μπορούσε υπό άλλες συνθήκες να σταθεί αιτία για τραυματισμούς περαστικών ή οδηγών διερχόμενων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Η Αστυνομία θα εξετάσει το κατά πόσο μπορεί κάποιος να ήθελε να στείλει ένα μήνυμα προς τη συγκεκριμένη επιχείρηση και θα αναζητήσει το ποιος μπορεί να είναι αυτός.

Αυτή την ώρα κλειστή παραμένει η μια λωρίδα της Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα που ξεκινάει από το ύψος του ΚΑΤ.

Δείτε τη στιγμή της έκρηξης στο κατάστημα, όπως φαίνεται από κάμερα ασφαλείας:

Το άρθρο Βίντεο από την ισχυρή έκρηξη σε κατάστημα επίπλων στο Μαρούσι. Μποτιλιάρισμα στη Λ. Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα- μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα