Τέσσερις έφτασαν οι συλλήψεις για την επίθεση κατά του Μπουτάρη. Ανάμεσά τους ένας διαρρήκτης κι ένας ανήλικος. Τι κατέθεσαν

Τέσσερα άτομα μεταξύ αυτών κι ένας ανήλικος, συνελήφθησαν για την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Στο σύνολό τους, οι συλληφθέντες για συμμετοχή στην επίθεση ανέρχονται μέχρι στιγμής σε τέσσερις. Πρόκειται για δύο 20χρονους, έναν 36χρονο κι έναν 17χρονο, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για

διατάραξη κοινής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και κατά περίπτωση για διακεκριμένες φθορές, ενώ οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Εντός της ημέρας οι τέσσερις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι δύο τελευταίες συλλήψεις έγιναν το βράδυ της Κυριακής, ενώ είχε προηγηθεί η προσαγωγή των δύο ατόμων.

Νωρίτερα, το απόγευμα της Κυριακής, οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης, είχαν ανακοινώσει τη σύλληψη για το ίδιο συμβάν ενός 20χρονου κι ενός 36χρονου, ομογενούς από τη Γεωργία.
«Θόλωσα και άρχισα να χτυπάω τον Μπουτάρη», είπε ο 20χρονος, όπου φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση εναντίον του αυτοκινήτου που μετέφερε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.
Ο 36χρονος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές, έχοντας κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για κλοπές.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των υπολοίπων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Reader

The post Τέσσερις έφτασαν οι συλλήψεις για την επίθεση κατά του Μπουτάρη. Ανάμεσά τους ένας διαρρήκτης κι ένας ανήλικος. Τι κατέθεσαν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα