Δύο συλλήψεις για την άγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. Ο ένας καταγράφηκε να σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου. Σεσημασμένος για κλοπές ο άλλος. Αναζητούν και άλλους δράστες

Στη σύλληψη δύο ατόμων για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο , οι οποίοι θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο

20χρονος είναι εκείνος που καταγράφηκε να σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου του κ.Μπουτάρη και μάλιστα τραυματίσθηκε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν όταν ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος συλληφθείς είναι 36 ετών, ομογενής από τη Γεωργία, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις για τις οποίες έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης .

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω». Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

Αξιοποιώντας το υλικό από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν καταγράψει την επίθεση, η αστυνομία έχει συγκεντρώσει ήδη σημαντικά στοιχεία για άλλους δράστες.

The post Δύο συλλήψεις για την άγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη. Ο ένας καταγράφηκε να σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου. Σεσημασμένος για κλοπές ο άλλος. Αναζητούν και άλλους δράστες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα