Συνελήφθη ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Συνελήφθη πριν από λίγο ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Ο 35χρονος, που κατηγορείται για παράνομη κράτηση και βιασμό 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα, συνελήφθη, το βράδυ της Τετάρτης στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού 50χρονης καθαρίστριας, το περασμένο Σάββατο σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα, είχε ταυτοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου σοκάρουν. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία, απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του. Εκεί τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Συνελήφθη ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της καθαρίστριας στα Πετράλωνα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou