Τουρλού Daily Youfly Radio 22/6: Survivor, Άγριες Μέλισσες, Mad Awards, Τριήμερο

21:38 22/6/2021 - Πηγή: Youfly

Η εκπομπή Τουρλού Daily είναι κυριολεκτικά ένα Τουρλού Ειδήσεων στο Youfly Radio. Η επικαιρότητα, όπως δεν την έχεις ξανά ακούσει. Η εκπομπή έρχεται καθημερινά στις 17:00 από τις Ζωή Καραθανάση και Ιωάννα Παναγιώτη.

Σήμερα, Τρίτη 22/6, τα βασικά θέματα στο Τουρλού Daily του Youfly Radio είναι το Survivor, οι Άγριες Μέλισσες με τον Αιμίλιο Χειλάκη, τα ντουέτα των Mad

Video Music Awards 2021 και η εξόρμηση των Έλληνων Celebrities για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το Survivor οδεύει προς τον μεγάλο τελικό, ενώ οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζονται να επιστρέψουν δυναμικά από τον Σεπτέμβρη με τον τρίτο κύκλο. Από την άλλη, οι Έλληνες Celebrities επέλεξαν τα νησιά της Ελλάδας για να περάσουν το τριήμερο και να χαλαρώσουν με φίλους ή με οικογένεια. Ποια είναι τα ντουέτα που θα απολαύσουμε στα Mad VMA 2021;

Ακούστε τα όλα στην πρώτη εκπομπή Τουρλού Daily του Youfly Radio, σήμερα 22/6!

Δείτε επίσης: 

Αιμίλιος Χειλάκης: Από την «Χούντα» στο παλιό καλό ΠΑΣΟΚ (Video)Ποιους προορισμούς επέλεξαν οι Έλληνες Celebrities για το τριήμερο (Εικόνες)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Τουρλού Daily Youfly Radio 22/6: Survivor, Άγριες Μέλισσες, Mad Awards, Τριήμερο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα