Στο νοσοκομείο ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του το Παλάτι του Μπάκιγχαμ

Εκτάκτως στο νοσοκομείο «King Edward VII» του Λονδίνου μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης ο δούκας του Εδιμβούργου, πρίγκιπας Φίλιππος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ ο δούκας του Εδιμβούργου θα παραμείνει νοσηλευόμενος τις επόμενες μέρες.

«Η εισαγωγή του δούκα έγινε ως προληπτικό μέτρο, έπειτα από σύσταση του γιατρού του, αφότου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο δούκας αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες για παρακολούθηση και ανάπαυση», αναφέρεται σε μια ανακοίνωση.

Κάντε

κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Ο Φίλιππος ένιωθε αδιαθεσία για μικρό χρονικό διάστημα και μπήκε στο νοσοκομείο χωρίς βοήθεια, επισήμανε μια πηγή από τη βασιλική οικογένεια. Δεν νοσεί από κάποια ασθένεια που να σχετίζεται με την COVID-19, συμπλήρωσε η πηγή.

Prince Philip admitted to hospital on Tuesday evening after feeling unwell as "precautionary measure" https://t.co/Lsl5cssswM

BBC Breaking News (@BBCBreaking) February 17, 2021

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος διαμένουν στο κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Η βασίλισσα παραμένει στο Ουίνδσορ, είπε η ίδια πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος εμβολιάστηκε μαζί με τη σύζυγό του, Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘ τον Ιανουάριο, αναμένεται να γιορτάσει τα 100ά γενέθλιά του τον Ιούνιο.

Ο αρχικός του τίτλος ήταν «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας», αλλά μετά τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου χρίστηκε «Δούκας του Εδιμβούργου».

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Στο νοσοκομείο ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος. Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του το Παλάτι του Μπάκιγχαμ appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα