Στήνεται νοσοκομείο εκστρατείας στο πάρκινγκ του 424 Στρατιωτικόυ Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να είναι έτοιμο τη Δευτέρα. Θα υποδέχεται ασθενείς με κορονοϊό

Στον χώρο στάθμευσης του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης στήνεται νοσοκομείο εκστρατείας, που θα υποδέχεται ασθενείς με κορονοϊό.

Οι εργασίες για το φορητό νοσοκομείο ξεκίνησαν στις 21 Νοεμβρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, το νοσοκομείο αποτελείται από αντίσκηνα και κοντέινερ, ενώ πρόκεται να δημιουργηθούν και κλίνες με αναπτευστήρες.

Λέγεται πως οι ασθενείς με κορονοϊό που μεταφέρθηκαν

μέχρι χτες στις ιδιωτικές κλινικές που επιτάχθηκαν, θα συνεχίσουν τη νοσηλεία τους στο νοσοκομείο εκστρατείας.

Το νοσοκομείο είχε χρησιμοποιηθεί στο Αφγανιστάν όταν είχε σταλεί εκεί ένα τμήμα του ελληνικού στρατού.

Υπενθυμίζεται ότι το ιατρικό προσωπικό της Βόρειας Ελλάδας έχει επισημάνει πολλάκις την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα νοσηλεύτριες μετέβησαν αυτοβούλως στη Θεσσαλονίκη, για να συνδράμουν στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Οι άγιοι των Κουρελιών. Το πανάρχαιο παγανιστικό έθιμο που ακολούθησαν χριστιανοί και μουσουλμάνοι για να θεραπευτούν. Που επιβιώνει η πρακτική με τα τζάτζαλα

The post Στήνεται νοσοκομείο εκστρατείας στο πάρκινγκ του 424 Στρατιωτικόυ Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να είναι έτοιμο τη Δευτέρα. Θα υποδέχεται ασθενείς με κορονοϊό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα