Θλίψη για τον θάνατο του γνωστού Dj. Εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στον Πειραιά και νοσηλεύτηκε 3 εβδομάδες στο «Γεννηματάς». Λίγο πριν νοσήσει, γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 39χρονου dj Decibel από κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος Δημήτρης Μπέλλος είχε προσβληθει από κορονοϊό και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς».

Ο Dj Decibel φαίνεται πως δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, το ένα μόλις σαράντα ημερών. Μάλιστα, την γέννηση του τελευταίου παιδιού

την είχε ο ίδιος δημοσιοποιήσει στο facebook ανεβάζοντας φωτογραφία από το μαιευτήριο και γράφοντας: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

Πως κόλλησε κορονοϊό

Ο Δημήτρης Μπέλλος εργαζόταν σε ένα κατάστημα εστίασης στον Πειραιά, στο οποίο εκτός από εκείνον, κόλλησαν τουλάχιστον αλλά δέκα άτομα, μετά από live τραγουδιστή που επίσης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Μάλιστα, το κατάστημα έκλεισε για λίγες ημέρες, λόγω των πολλών κρουσμάτων.

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπέλλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας βαριά δύσπνοια. Λέγεται μάλιστα πως οι μετρήσεις του οξυγόνου του άγγιζαν μετά βίας το 89% της φυσιολογικής οξυγόνωσης.

Οι γιατροί από τον ΕΟΔΥ και ο προσωπικός του γιατρός του, αρχικά του συνέστησαν να παραμείνει σπίτι τις πρώτες ημέρες, ενώ θετική στον κορονοϊό ήταν και η σύζυγος του.

Αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», κατέληξε μετά από τρεις εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Η καλλιτέχνιδα που έμεινε στην ιστορία για τον τρόπο που αυτοκτόνησε. Η τραγική ζωή της της Αντονιέτα Ρίβας Μερκάδο, που ανέπτυξε τις τέχνες στο Μεξικό

The post Θλίψη για τον θάνατο του γνωστού Dj. Εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στον Πειραιά και νοσηλεύτηκε 3 εβδομάδες στο «Γεννηματάς». Λίγο πριν νοσήσει, γεννήθηκε το δεύτερο παιδί του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα