Στην Ελλάδα θα εκδοθεί ο Γιάννης Λαγός. Δεν άσκησε έφεση – έχει καταδικαστεί με 13 έτη κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Στην Ελλάδα αναμένεται να εκδοθεί ο καταδικασμένος σε κάθειρξη 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και άλλοτε ισχυρός βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Ο Λαγός είχε προθεσμία να ασκήσει έφεση, μέχρι χθες το βράδυ.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast

μας

Όπως ανακοινώθηκε από την Εισαγγελία των Βρυξελλών, ο χρυσαυγίτης «δεν έκανε έφεση εναντίον της πρωτόδικης απόφασης για την έκδοσή του, πράγμα που κάνει εφαρμοστέο το ένταλμα σύλληψής του που είχαν εκδόσει οι ελληνικές Αρχές».

Μάλιστα, οι βελγικές Αρχές αναφέρουν ότι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράδοσή του στην χώρα μας, αρμόδιες είναι πλέον οι ελληνικές Αρχές.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Στην Ελλάδα θα εκδοθεί ο Γιάννης Λαγός. Δεν άσκησε έφεση – έχει καταδικαστεί με 13 έτη κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα