8 Λέξεις: Το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα σε Κατερίνα & Ιφιγένεια

14:48 11/5/2021 - Πηγή: Youfly

Μεγάλη ένταση θα δημιουργηθεί στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς. Η Κατερίνα και η Ιφιγένεια θα έρθουν σε ρήξη, με αποτέλεσμα ο τσακωμός τους να είναι καθοριστικός, στις 8 Λέξεις. Μητέρα και κόρη θα εξοργιστούν για τη στάση που κρατούν η κάθε μία ξεχωριστά.

Από τη μία πλευρά η Ιφιγένεια αγκαλιάζει το νέο μέλος της οικογένεια, από την άλλη η Κατερίνα εξοργίζεται και τον απομακρύνει από τη ζωή της. Στο μεταξύ, o Άκης προσπαθεί να βρει αντικαταστάτη του Αιμίλιου για το κανάλι. Ο Οδυσσέας

με την Έρση συνεχίζουν με τη μετακόμιση, στο νησί καταφθάνει η Ναυσικά για να δει το νέο σπίτι και ξοπίσω της, χωρίς να το ξέρει, έρχεται και ο Μάρκος.

Ελισάβετ και Ηλιάνα συμφιλιώνονται, μετά την ψυχρότητα που υπήρχε, εξαιτίας του Παύλου. Ο Άλκης φεύγει από την Κέρκυρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Σπύρο και την υπόλοιπη παρέα. Η Ηλιάνα ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τη κομπίνα που έχουν στήσει ο Δημήτρης με τη Μαίρη. Η Μάγδα συναντά την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού.

Η Ιφιγένεια τα λέει έξω από τα δόντια

Ο τσακωμός ανάμεσα στην Ιφιγένεια και την Κατερίνα, ξεσπάει στις 8 Λέξεις, με τον Μιλτιάδη να βρίσκεται στη μέση. Η Ιφιγένεια τονίζει στην μητέρα της πως δε γίνεται κάθε φορά να παίρνουν τους δρόμους για να συναντούν τον Άλκη, επειδή εκείνη αρνείται να τον δει. Η Κατερίνα, από την άλλη πλευρά, εξοργίζεται με την οικογένειά της.

Δε μπορεί να χωνέψει το γεγονός πως αντικατέστησαν τον Φοίβο τόσο γρήγορα. Η Ιφιγένεια ξεσπάει, φωνάζοντας πως η απώλεια ήταν το ίδιο για όλους. Τώρα, όμως, πρέπει να προχωρήσουν τη ζωή τους για να είναι ευτυχισμένοι. Η Κατερίνα δε θέλει να συμφωνήσει και ο τσακωμός συνεχίζεται ανάμεσα σε εκείνη και την Ιφιγένεια, στις 8 Λέξεις.

Δείτε επίσης:

8 λέξεις: Καταρρέει το κανάλι του Άκη Αρώνη8 Λέξεις – Έξαλλος ο Αρώνης: «Τι να πρωτοθυμηθώ από σένα άθλιε!»

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post 8 Λέξεις: Το θέατρο του παραλόγου ανάμεσα σε Κατερίνα & Ιφιγένεια appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα