Πλάθιντο Ντομίνγκο: «Ζω έναν εφιάλτη». Ο διάσημος ισπανός τενόρος αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και αναφέρει ότι οι Ισπανοί είναι από τη φύση τους «θερμοί, τρυφεροί και στοργικοί»

Ο 78χρονος Ισπανός τενόρος, Πλάθιντο Ντομίνγκο, σε συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό μέσο «El Condidencial», δήλωσε ότι «ζει έναν εφιάλτη» έπειτα από τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος του. Ο μουσικός αρνείται πεισματικά ότι έχει διαπράξει οτιδήποτε επιλήψιμο. 

«Αισθάνομαι ότι με δίκασαν και με καταδίκασαν, αλλά δεν έχω κατηγορηθεί για κανένα αδίκημα. Εξακολουθώ να εργάζομαι, να μελετώ, να κάνω πρόβες. Έτσι αποκτώ τη γαλήνη που χρειάζομαι για να αντιμετωπίσω αυτόν τον εφιάλτη», ανέφερε στη συνέντευξή του ο Πλάθιντο Ντομίνγκο.

Τον περασμένο Αύγουστο, το πρακτορείο «Associated Press«, δημοσίευσε σε δύο μέρη μια μεγάλη έρευνα, στην οποία εμφανίστηκαν τουλάχιστον 20 γυναίκες που δήλωσαν ότι ο διάσημος τενόρος τις είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Ο Πλάθιντο  Ντομίνγκο αρνήθηκε τα πάντα και υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, δήλωσε πως «οι ισχυρισμοί αυτοί που διατυπώθηκαν ανώνυμα και αναφέρονται σε βάθος χρόνου έως και τριάντα ετών, παρουσιάστηκαν κατά τρόπο ανακριβή. Παρά ταύτα, με γεμίζει θλίψη να ακούω ότι μπορεί να αναστάτωσα ή να έκανα να νιώσει άβολα οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως χρόνου και παρά τις καλύτερες προθέσεις μου. Πίστευα ότι ο τρόπος με τον οποίον αλληλεπιδρούσα με τους άλλους και οι σχέσεις μου ήταν πάντα ευπρόσδεκτες και συναινετικές. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν και έχουν συνεργαστεί μαζί μου, ξέρουν ότι δεν είμαι κάποιος που θα βλάψει σκόπιμα, θα προσβάλλει ή θα φέρει τους άλλους σε δύσκολη θέση».
Ανέφερε πως οι Ισπανοί είναι από τη φύση τους  «ζεστοί, τρυφεροί και στοργικοί» και πως πλέον «οι αβρές χειρονομίες στις μέρες μας αντιμετωπίζονται διαφορετικά».
Ο σταρ της όπερας κατέληξε πως οι «τελευταίοι μήνες ήταν αναμφίβολα οι πιο δύσκολοι της ζωής μου».

Μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, πριν από περίπου ένα μήνα, ο Πλάθιντο Ντομίνγκο «καθαιρέθηκε» από τη Διεύθυνση της Όπερας του Λος Άντζελες, μια θέση που είχε για 16 χρόνια.
Επίσης, ακυρώθηκαν οι παραστάσεις που θα έδινε μέσα στους επόμενους μήνες.
Η Ορχήστρα της Φιλαδέλφειας και η Όπερα του Σαν Φρανσίσκο ακύρωσαν δύο παραστάσεις  που θα πρωταγωνιστούσε ενώ η Όπερα του Ντάλας ακύρωσε άλλο ένα κονσέρτο που ήταν προγραμματισμένο τον Μάρτιο του 2020.

Ο Πλάθιντο Ντομίνγκο ακύρωσε ο ίδιος μια συναυλία στη Νέα Υόρκη.
Πλέον, εμφανίζεται σε όπερες και συναυλίες στην Ευρώπη.

The post Πλάθιντο Ντομίνγκο: «Ζω έναν εφιάλτη». Ο διάσημος ισπανός τενόρος αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και αναφέρει ότι οι Ισπανοί είναι από τη φύση τους «θερμοί, τρυφεροί και στοργικοί» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα