Πιλότος πολιτικού αεροπλάνου έδωσε το πηδάλιο σε γυναίκα για να την εντυπωσιάσει. Τον αναζητεί η Αστυνομία για να τον συλλάβει, μέσα από την εικόνα του πιλοτηρίου (βίντεο)

Ένας πιλότος στη Ρωσία άφησε μια γυναίκα να πιλοτάρει αεροπλάνο για να την εντυπωσιάσει και σαν μην έφτανε αυτό, τη βιντεοσκόπησε και το ανέβασε το υλικό στο Twitter.

Η ενέργεια του, προφανώς, παραβιάζει τους κανόνες και πλέον τον αναζητεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη σε αεροσκάφος της IrAero An-24 στη Yakutia της Ρωσίας τον Αύγουστο.

Το μικρό αεροσκάφος πετούσε από το Yakutsk στην Bagatay. Τα

αεροσκάφη αυτού του τύπου λειτουργούν από το 1962 και μπορούν να μεταφέρουν περίπου 50 επιβάτες.

Με βάση την εικόνα του πιλοτηρίου, το αεροπλάνο φαίνεται να είναι τύπου An-24, αλλά είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ο μεταφορέας ή η διαδρομή πτήσης βάσει μόνο του βίντεο.

Мальчик: дает девушке порулить своим авто.
Мужчина: сажает девушку за штурвал лайнера.

Пилот Ан-24 посадил подругу за штурвал. По некоторым данным, этот рейс Якутск — Батагай. Полицейские уже поставили под видео лайк и начали проверку pic.twitter.com/kdrGwlRPKL

— НТВ (@ntvru) November 1, 2019

Η ρωσική αστυνομία ξεκίνησε ήδη έρευνα με σκοπό να εντοπίσει τον πιλότο, ζητώντας σχέδια πτήσης, λίστες πληρώματος και άλλες πληροφορίες.
Η IrAero ξεκίνησε επίσης μια εσωτερική έρευνα, αλλά η εταιρεία δεν αντιμετωπίζει ως δεδομένο ότι το συμβάν έγινε πράγματι σε ένα από τα αεροσκάφη της.Για την ιστορία, το 1994 ένας Ρώσος πιλότος έδωσε στον γιο του να πετάξει αεροπλάνο Airbus A310. Οι ικανότητες πλοήγησης του αγοριού -ή, μάλλον, η έλλειψή τους- οδήγησαν στη συντριβή του, που σκότωσε όλους τους επιβάτες.gazzetta

The post Πιλότος πολιτικού αεροπλάνου έδωσε το πηδάλιο σε γυναίκα για να την εντυπωσιάσει. Τον αναζητεί η Αστυνομία για να τον συλλάβει, μέσα από την εικόνα του πιλοτηρίου (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα