Ανοιχτά του Ηρακλείου βρέθηκε η 45χρονη που είχε χαθεί στη Φολέγανδρο. Εντοπίστηκε εξαντλημένη από το Λιμενικό μέσα σε βοηθητικό βαρκάκι!

Απίστευτη περιπέτεια με αίσιο, όμως, τέλος, έζησε η 45χρονη από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία αγνοείτο από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής από την περιοχή Αγκάλη στη Φολέγανδρο, όπου είχε μεταβεί με λέμβο.

Η γυναίκα εντοπίστηκε σήμερα 55 ναυτικά μίλια βόρεια του Ηρακλείου, μέσα σε βοηθητικό σκάφος, από το πλήρωμα του ΠΛΣ 119, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Η 45χρονη περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού το πρωί και μεταφέρθηκε

το μεσημέρι στο Ηράκλειο. Είναι καλά και βγήκε στη στεριά μόνη της, χωρίς βοήθεια. Τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης, για προληπτικές εξετάσεις. Για την ευχάριστη είδηση ενημερώθηκε και ο σύζυγός της, ο οποίος επί δύο ημέρες αγωνιούσε…

Η Νεοζηλανδή βρέθηκε από τους λιμενικούς εξαντλημένη αλλά σώα. Μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου

Προχθές το μεσημέρι, η γυναίκα κατέβηκε σε το βοηθητικό σκαφάκι από το ιστιοφόρο για να πάει να ψωνίσει στη Φολέγανδρο.
Το απόγευμα τηλεφώνησε στον σύζυγό της και του είπε ότι μπαίνει ξανά στο μικρό σκάφος, για να επιστρέψει. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν. Ο φίλος της ανησύχησε καθώς η 45χρονη καθυστερούσε και ενημέρωσε το λιμενικό που από χθες έχει ξεκινήσει έρευνες στην ευρύτερη περιοχή Ίου, Φολέγανδρου, Μήλου, Νάξου και Θήρας.

Στις έρευνες συνέδραμε και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Πληροφορίες: cretalive.gr, ekriti.gr

The post Ανοιχτά του Ηρακλείου βρέθηκε η 45χρονη που είχε χαθεί στη Φολέγανδρο. Εντοπίστηκε εξαντλημένη από το Λιμενικό μέσα σε βοηθητικό βαρκάκι! appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα