Έλληνας άσσος του Πόκερ κέρδισε 541 παίκτες σε διεθνές τουρνουά και έγινε σε μια νύχτα εκατομμυριούχος

Πλουσιότερος κατά 1 εκατομμύριο ευρώ έγινε ένας 32χρονος Βολιώτης, ο οποίος κέρδισε το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό σε τουρνουά πόκερ στην Τσεχία.

Στην κυριολεξία, ο Έλληνας άσσος αναδείχθηκε πρωταθλητής, αφού μετά από έξι ημέρες παιχνιδιών στα τραπέζια του καζίνο King’s Resort στο Rozvadov της Τσεχίας, κατάφερε να κερδίσει τους 541 παίκτες που συμμετείχαν φτάνοντας στη μεγάλη επιτυχία.

Μετά την επιτυχία του στο τουρνουά πόκερ και την κατάκτηση του χρηματικού επάθλου, ο 32χρονος δήλωσε: «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει

τι έχει συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο παιχνιδιού μου από την αρχή. Σε ένα level δεν πήγαν καλά τα πράγματα για μένα, όταν είχαμε μείνει 4, αλλά τελικά όλα δούλεψαν καλά για εμένα».

Ο παίχτης εξήγησε ότι είχε μεγάλη σημασία η καλή κλήρωση των θέσεων στο τελικό τραπέζι: «Είχα πολύ καλή θέση στο τελικό τραπέζι. Ήμουν δεύτερος σε μάρκες με πλεονέκτημα θέσης στον chip leader και μετά από εμένα ήταν το short stack. Αν διάλεγα εγώ τις θέσεις μας στο τελικό τραπέζι, ακριβώς έτσι θα τις επέλεγα. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Ο 32χρονος Βολιώτης συμμετέχει σε παιχνίδια online με το screen name “mexican222” και παίζει κυρίως cash games σε μεγάλα όρια, έχοντας αρκετές επιτυχίες και στα online τουρνουά.

Συνήθως δεν συμμετέχει σε τουρνουά με φυσική παρουσία και δήλωσε ότι σκοπεύει να επιμείνει σε αυτή την τακτική, συμμετέχοντας σε πέντε με έξι φεστιβάλ κάθε χρόνο.

με πληροφορίες από newsit

The post Έλληνας άσσος του Πόκερ κέρδισε 541 παίκτες σε διεθνές τουρνουά και έγινε σε μια νύχτα εκατομμυριούχος appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα