Πέθανε στα 61 του ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος. Έμεινε γνωστός για τις ποδοσφαιρικές του προβλέψεις

Ο γνωστός από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αστρολόγος και μελλοντολόγος Πητ Παπαδάκος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά όπως και συγγραφέας.Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσω των social media.

Ο Πητ Παπαδάκος ήταν γνωστός για την αγάπη που είχε για την ομάδα του Ολυμπιακού και μάλιστα έκανε και προβλέψεις για την πορεία της.

«Θειούλη μου δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι έφυγες θυμάμαι όλα τα ταξίδια που με πήγαινες μικρή δώσε

χαιρετίσματα εκεί πάνω σε όλους εκεί ψηλά θα μου λείψεις πολύ..άγγελέ μου» έγραψε στο Facebook η ανιψιά του Μαριαλένα.

Ο Πητ Παπαδάκος γεννήθηκε στη Νίκαια του Πειραιά, με καταγωγή από το Γύθειο Λακωνίας.
Ήταν καθηγητής ψυχολογίας με μάστερ και ντοκτορά όπως επίσης αστρολόγος και συγγραφέας.
Επίσης, ήταν πτυχιούχος του Clayton university U.S.A, πτυχιούχος ψυχοπαιδαγωγικού κέντρου Αττικής, ενώ υπήρξε ιδρυτής του 1ου Πανευρωπαϊκού Κέντρου Αστρολογίας και Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ).
Τέλος, διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Μαντικής Επιστημονικής Τέχνης (Ο Πυθείος Απόλλων) και υπήρξε ιδρυτής της Ανώτατης Σχολής Προβλέψεων Ουράνιων Σωμάτων.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»:Νίκος Αλέφαντος. «Τα πάντα όλα» για την πορεία του στο ποδόσφαιρο. Οι συγκρούσεις, οι επιτυχίες και το ταμπεραμέντο του ανθρώπου που μας «έμαθε μπαλίτσα»Νοστράδαμος. Ο προφήτης έγραψε και συνταγές για καλές ερωτικές επιδόσεις, λεύκανση των δοντιών, μαρμελάδα κεράσι και περιποίηση των μαλλιών. Κατά λάθος βρήκε και φάρμακο κατά της πανούκλας 

The post Πέθανε στα 61 του ο αστρολόγος Πητ Παπαδάκος. Έμεινε γνωστός για τις ποδοσφαιρικές του προβλέψεις appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα