Πέθανε ο γιός του Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Ο 58χρονος είχε σπάνια μορφή καρκίνου και είχε υποβληθεί σε 2 μεταμοσχεύσεις. Η ανακοίνωση του ηθοποιού

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ, γιος του θρύλου του κινηματογράφου Ρόμπερτ Ρέντφορντ, πέθανε στο σπίτι του στο Marin County της Καλιφόρνια σε ηλικία 58 ετών την Παρασκευή.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε ότι πέθανε από καρκίνο των χοληφόρων πόρων στο ήπαρ, ο οποίος διαγνώστηκε ενώ ήταν σε αναμονή για μεταμόσχευση τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ έδινε μάχη ενάντια στην Πρωτογενή Σκληρυντική Χολαγγειίτιδα, μια σπάνια αυτοάνοση νόσο που επηρεάζει το ήπαρ, για

σχεδόν 30 χρόνια.

«Η θλίψη είναι ανυπολόγιστη με την απώλεια ενός παιδιού. Ο Τζέιμι ήταν ένας στοργικός γιος, σύζυγος και πατέρας. Η κληρονομιά του ζει μέσα από τα παιδιά του, την τέχνη, τις ταινίες και το αληθινό πάθος για τη συντήρηση και το περιβάλλον», ανέφερε εκπρόσωπος του 84χρονου Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός θρηνεί με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και ζητά να γίνει σεβαστή η ανάγκη τους για ιδιωτικότητα.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο μικρός που έγινε σταρ του Χόλιγουντ, αλλά έχασε τον ρόλο του «Πρωτάρη» εξαιτίας της ομορφιάς του. Έπασχε από πολιομυελίτιδα και κατηγορήθηκε για κλοπή κοσμημάτων …

Το πρωί της Δευτέρας, η σύζυγός του, Κάιλ, δημοσίευσε στο Twitter φωτογραφίες του σκηνοθέτη και ακτιβιστή για να τιμήσει τη ζωή του. «Ο Τζέιμι πέθανε σήμερα. Είμαστε λυπημένοι. Έζησε μια όμορφη, εντυπωσιακή ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα λείψει πολύ. Ως σύζυγός του επί 32 χρόνια, είμαι πολύ ευγνώμων για τα δύο εντυπωσιακά παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία 2 χρόνια».

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας PopUp

The post Πέθανε ο γιός του Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Ο 58χρονος είχε σπάνια μορφή καρκίνου και είχε υποβληθεί σε 2 μεταμοσχεύσεις. Η ανακοίνωση του ηθοποιού appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, 58χρονος,pethane, robert rentfornt, 58chronos