Παράδοξη παρέλαση στην Αίγυπτο. Ημίγυμνοι αστυνομικοί παρελαύνουν μπροστά από τον πρόεδρο της χώρας (Βίντεο)

Το γύρο στα σόσιαλ μίντια κάνει η διαφορετική παρέλαση που παρακολούθησε ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι. Περίπου 1.500 αστυνομικοί παρέλασαν, κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησής τους, χωρίς μπλούζες και επιδόθηκαν σε διάφορες «αθλοπαιδιές» «που έδειχναν τη δύναμή τους». 

Η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στο Νέο Κάιρο, μια μεγαλούπολη στα περίχωρα του Καΐρου.

#مشاريع_مصر|
من حفل تخرج دفعة جديدة من أكاديمية الشرطة المصرية عام 2020
Graduation ceremony for the new police officers from the Egyptian Police Academy in 2020 pic.twitter.com/3oPkrsYRDA

— مشاريع مصر Egypt (@EgyProjects) October 15, 2020

Παραταγμένοι σε σειρές, καλογυμνασμένοι αστυνομικοί, χωρίς μπλούζες, στέκονται πάνω σε φορτηγά, τανκς και διάφορα άλλα οχήματα με αιγυπτιακές σημαίες, και χαιρετούν περήφανα τους επισήμους που παρακολουθούν την ιδιαίτερη αυτή παρέλαση. Σε ένα σημείο, το βίντεο συνοδεύει επιβλητική μουσική.

Οι συμμετέχοντες έσπαζαν με βαριοπούλα τσιμεντένια μπλοκ που κρατούσαν συνάδελφοί τους, συναρμολογούσαν όπλα όντες στον βυθό μίας πισίνας και στέκονταν προσοχή πάνω σε μια πλατφόρμα. Κάποια στιγμή, φαίνονται να γονατίζουν, καθώς περνούν μπροστά από τον Αιγύπτιο πρόεδρο.

Η εκδήλωση, που μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση, προκάλεσε αναταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να συγκρίνουν τις εικόνες των τόπλες ανδρών που στέκονταν σε οχήματα με μια παρέλαση Pride.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: youtube

Διαβάστε ακόμα : Ελλάδα και Αλβανία συμφώνησαν πάνε στη Χάγη για τις θαλάσσιες ζώνες. Ράμα: Θέλουμε να αρθεί το καθεστώς του εμπολέμου – Δένδιας: Ειρηνική επίλυση των διαφορών

The post Παράδοξη παρέλαση στην Αίγυπτο. Ημίγυμνοι αστυνομικοί παρελαύνουν μπροστά από τον πρόεδρο της χώρας (Βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράδοξη, Αίγυπτο, Ημίγυμνοι, Βίντεο,paradoxi, aigypto, imigymnoi, vinteo