«Τη ζήλευε παθολογικά». Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο. Σύζυγος πυροβόλησε και σκότωσε τη 33χρονη σύζυγό του με καραμπίνα

Με κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε ένας 54χρονος την 33χρονη συζύγό του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διασκέδαζε σε μία ταβέρνα με φίλους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι τους, στην οδό Ηροδότου στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασού, ο 54χρονος υδραυλικός έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα και με δύο σφαίρες σχεδόν εξ επαφής σκότωσε την άτυχη 33χρονη, παρουσία του

4χρονου παιδιού τους.

«Τη ζήλευε παθολογικά»

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, ο 54χρονος ζήλευε παθολογικά την 33χρονη. Συχνά έλεγε ότι «έχει δίπλα του ένα μανεκέν» όμως η ζήλια του, του θόλωνε το μυαλό. Οι καβγάδες τους ήταν καθημερινοί, άγριοι και εκτός ορίων. Ορισμένες φορές, γείτονες είχαν αναγκαστεί γείτονες να μεσολαβήσουν στους τσακωμούς προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα.

«Δεν περιμέναμε ότι θα έκανε αυτό το πράγμα» δήλωσαν οι γείτονες. «Έδερνε στο δρόμο τη γυναίκα του. Τη ζήλευε».

Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια, η 33χρονη είχε φύγει και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα, σύντομα όμως επέστρεψε. Κάποια άλλη στιγμή, κάτοικοι λένε ότι είχε απευθυνθεί και στην Αστυνομία.

Στο σπίτι του δράστη μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος μετά το έγκλημα φέρεται να έφυγε από το σπίτι μαζί με το τετράχρονο παιδί και αφού το πήγε σε συγγενικό πρόσωπο, τηλεφώνησε στην αστυνομία ομολογώντας τη δολοφονία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

The post «Τη ζήλευε παθολογικά». Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο. Σύζυγος πυροβόλησε και σκότωσε τη 33χρονη σύζυγό του με καραμπίνα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα