Ο Τζέιμς Ντιν «επιστρέφει» μετά θάνατον με νέο ρόλο σε ταινία του Χόλιγουντ. Γιατί οι σκηνοθέτες τον επέλεξαν και η άδεια που πήραν από την οικογένεια του

Ο Τζέιμς Ντιν επιστέφει μετά θάνατον σε νέα ταινία. Ο ηθοποιός πέθανε πριν από 60 χρόνια, αλλά πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Finding Jack».

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Τζέιμς Ντιν θα εμφανιστεί στην ταινία με τη βοήθεια των σύγχρονων εφέ υπολογιστή. Η καναδική εταιρεία

οπτικών εφέ VFX Imagine Engine και η νοτιοαφρικανική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα, VFX MOI Worldwide θα επαναδημιουργήσει «μια ρεαλιστική έκδοση του Τζέιμς Ντιν». Η επανεμφάνιση του γίνεται με την άδεια της οικογένειας, η οποία έχει δώσει τα δικαιώματα στους σκηνοθέτες της ταινίας, Anton Ernst και Tati Golykh τα δικαιώματα να χρησιμοποιήσουν την εικόνα του.

Ο Τζέιμς Ντιν θα εμφανιστεί με εικόνα που παράγεται από υπολογιστή (Computer-generated Imagery – CGI) και θα έχει το ρόλο του του Rogan σε μια ταινία με θέμα την εγκατάλειψη περισσότερων από 10.000 στρατιωτικών σκύλων στο Βιετνάμ στο τέλος του πολέμου.

«Έψαχνα παντού για τον τέλειο χαρακτήρα για να απεικονίσουμε τον ρόλο του Ρόγκαν, που έχει σύνθετες πτυχές, και μετά από μήνες έρευνας, αποφασίσαμε για τον Τζέιμς Ντιν» δήλωσε ο Ernst στην THR.

«Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή που η οικογένειά του μας στηρίζει και θα λάβουμε κάθε προφύλαξη για να εξασφαλίσουμε ότι η κληρονομιά του ως ένα από τα πιο επικά αστέρια του κινηματογράφου μέχρι σήμερα, θα διατηρηθεί σταθερά άθικτη» πρόσθεσε. «Η οικογένεια τη θεωρεί ως την τέταρτη ταινία του, ένα κινηματογραφικό έργο που ποτέ δεν πρόλαβε να κάνει. Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τους θαυμαστές του απογοητευμένους».

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: Ο Τζέιμς Ντιν πρόβλεψε πώς θα σκοτωθεί: «Υπάρχει καλύτερος τρόπος να πεθάνεις; Είναι γρήγορος, καθαρός και φεύγεις μέσα στις φλόγες». Πριν το δυστύχημα του είχαν κόψει κλήση

The post Ο Τζέιμς Ντιν «επιστρέφει» μετά θάνατον με νέο ρόλο σε ταινία του Χόλιγουντ. Γιατί οι σκηνοθέτες τον επέλεξαν και η άδεια που πήραν από την οικογένεια του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα