Σε δημοπρασία οι κάλτσες που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο Moonwalk. Αναμένεται να φτάσουν τα δύο εκατομμύρια δολάρια

Οι πρώτες κάλτσες που φόρεσε ο Μάικλ Τζάκσον χορεύοντας το  Moonwalk θα πωληθούν σε δημοπρασία από ένα έως δύο εκατομμύρια.

Σε μια δημοπρασία που θα διεξαχθεί από τις 13 ως τις 22 Νοεμβρίου, με τον τίτλο «The Rock & Roll Pop Culture Auction», ανάμεσα στα άλλα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν είναι και ένα ζευγάρι κάλτσες του τραγουδιστή, κεντημένες με κρυστάλλους, τις οποίες φόρεσε στη συναυλία «Motown 25: Yesterday,

Today, Forever Special Concert», για να τραγουδήσει το Billy Jean.

Μετά τη συναυλία τις χάρισε στον μάνατζέρ του, Φρανκ ΝτιΛέο, ο οποίος τον ανέλαβε μετά την τεράστια επιτυχία του Thriller και ήταν συνεργάτης ου από το 1984 ως το 1989.

Η  οικογένεια του μάνατζερ εκποιεί τώρα τις συγκεκριμένες κάλτσες και ακόμα 50 αντικείμενα του Τζάκσον. Οι κάλτσες θα έχουν τιμή εκκίνησης τα 100 χιλιάδες δολάρια αλλά αναμένεται να φτάσουν από ένα έως δύο εκατομμύρια. Συνοδεύονται συνοδεύει και από μία επιστολή του Τζάκσον προς τον ΝτιΛέο, με τις ευχαριστίες του.

The post Σε δημοπρασία οι κάλτσες που φορούσε ο Μάικλ Τζάκσον στο Moonwalk. Αναμένεται να φτάσουν τα δύο εκατομμύρια δολάρια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα