Μεξικό. «Γάζωσαν» με 150 σφαίρες τον αστυνομικό που συνέλαβε το γιο του Ελ Τσάπο (σκληρό βίντεο)

Θύμα άγριας δολοφονίας στο Μεξικό έπεσε ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του γιου του Ελ Τσάπο.

Κάμερα ασφαλείας εμπορικού κέντρου κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης στην Κουλιακάν, την πόλη που θεωρείται «πρωτεύουσα» του καρτέλ Σιναλόα.

Στην πόλη αυτή του Μεξικού είχε επικρατήσει χάος στα μέσα του Οκτωβρίου, μετά το άκουσμα της είδησης ότι συνελήφθη ο γιος του φυλακισμένου βαρόνου ναρκωτικών Χοακίν «Ελ Τσάπο» Γκουσμάν, Οβίδιο.

Ο αστυνομικός έπεσε νεκρός σε έναν χώρο

στάθμευσης και οι εικόνες που διέρρευσαν από κάμερες ασφαλείας δείχνoυν τουλάχιστον δύο ένοπλους άνδρες να κατεβαίνουν από ένα κόκκινο αυτοκίνητο με ημιαυτόματα όπλα και να ανοίγουν πυρ κατά του αστυνομικού. Το θύμα ήταν υψηλόβαθμος αξιωματικός στην αστυνομία της Σιναλόα.

Στόχος των εκτελεστών ήταν το λευκό Nissan με το οποίο είχε φτάσει στο πάρκινγκ δευτερόλεπτα νωρίτερα ο αστυνομικός.

Η ενέδρα διήρκεσε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, καθώς οι δράστες της επίθεσης «γάζωσαν» το αυτοκίνητο του αστυνομικού με τουλάχιστον 150 σφαίρες μέρα μεσημέρι στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρο στο Κουλιακάν.

The post Μεξικό. «Γάζωσαν» με 150 σφαίρες τον αστυνομικό που συνέλαβε το γιο του Ελ Τσάπο (σκληρό βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα