Ο Ντόναλντ Τραμπ πριν φύγει έκανε και ανασχηματισμό! «Ξήλωσε» τον υπουργό Αμυνας, Μαρκ Εσπερ. Ποιον έβαλε στη θέση του

Μέσω τουίτερ ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι απομακρύνεται από το κυβερνητικό σχήμα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ Εσπερ.

I am pleased to announce that Christopher C. Miller, the highly respected Director of the National Counterterrorism Center (unanimously confirmed by the Senate), will be Acting Secretary of Defense, effective immediately..

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 9, 2020

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Κρίστοφερ Σ. Μίλερ, ο αξιοσέβαστος

Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας (ο διορισμός του εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Γερουσία) θα είναι ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας, με άμεση ισχύ», έγραψε στην ανάρτηση.

Νέος υπουργός Άμυνας στις ΗΠΑ τοποθετήθηκε ο Κρίστοφερ Μίλερ που ήταν Διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής, ενώ αναλαμβάνει καθήκοντα άμεσα.

…Chris will do a GREAT job! Mark Esper has been terminated. I would like to thank him for his service.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 9, 2020

Ο Έσπερ είχε αναλάβει υπουργός Άμυνας τον Ιούνιο του 2019. Φέρεται ότι τους τελευταίους μήνες σκόπευε να αποχωρήσει από το αξίωμα αυτό, αφού διαφώνησε με τον Τραμπ όταν ο πρόεδρος εξέταζε την πιθανότητα να αναπτύξει στρατό για να καταστείλει τις ταραχές που ξέσπασαν σε πολλές Πολιτείες, με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, τον περασμένο Μάιο.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας : ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: Πρώην μπαλαρίνα με Αλτσχάιμερ ακούει την Λίμνη των Κύκνων και θυμάται τη χορογραφία. Το βίντεο που συγκίνησε…

The post Ο Ντόναλντ Τραμπ πριν φύγει έκανε και ανασχηματισμό! «Ξήλωσε» τον υπουργό Αμυνας, Μαρκ Εσπερ. Ποιον έβαλε στη θέση του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα