Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος δράστης για τη δολοφονία της 50χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραδόθηκε στην αστυνομία ο 16χρονος που μαζί με τον 17χρονο και την 15χρονη κόρη δολοφόνησαν την άτυχη γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη κόρη της μαζί με άλλους δύο ανήλικους είχαν προσπαθήσει άλλες δύο φορές στο παρελθόν να τη σκοτώσουν με χάπια και δηλητήριο, πριν τελικά να την δολοφονήσουν με μαχαίρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων η απουσία της 50χρονης από το σπίτι προκειμένου

να εργαστεί για να μεγαλώσει την 15χρονη ήταν εκείνη που «έριξε» την ανήλικη μαθήτρια στην κακή επιρροή των φίλων της. Οι προστριβές με τη μητέρα της ήταν καθημερινές, μιας και η 15χρονη δεν υπάκουε σε τίποτα από όσα της έλεγε και της ζητούσε η μητέρα της. Το βράδυ του εγκλήματος σύμφωνα με πληροφορίες η 15χρονη βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο από εκείνο όπου η μητέρα της δεχόταν θανατηφόρες μαχαιριές.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα:Η περιπέτεια 28 ναυτικών που παγιδεύτηκαν στους πάγους της Ανταρκτικής. Έφαγαν ακόμη και τα σκυλιά της αποστολής. «Καρτερία, το απίστευτο ταξίδι του Σάκλετον στην Ανταρκτική»

The post Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος δράστης για τη δολοφονία της 50χρονης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έγκλημα, Αγία Βαρβάρα, Παραδόθηκε, 50χρονης,egklima, agia varvara, paradothike, 50chronis