Ο Ερντογάν κατηγορείται από την αντιπολίτευση για την απώλεια 159 τόνων χρυσού από την Κεντρική Τράπεζα. Ερώτηση στην τουρκική Βουλή

Το εσωτερικό μέτωπο στην Τουρκία έχει «πάρει φωτιά» με αφορμή τα ανθρώπινα δικαιώματα και την κατάσταση της οικονομίας, με την κυβέρνηση του Ερντογάν να βάλλεται από παντού.

Σφίγγει ο κλοιός της αντιπολίτευσης γύρω από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ζητά εκλογές. Όπως αναφέρουν στις καταγγελίες τους, φέρονται να «εξαφανίστηκαν» από τα αποθεματικά της κεντρικής τράπεζας 159 τόνοι χρυσού.

Κάντε

κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Πρόκειται για υπόθεση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγο μετά το σκάνδαλο με τα 128 δισεκατομμύρια δολάρια, που επίσης «εξαφανίστηκαν» από την κεντρική τράπεζα.

Την ερώτηση για το πού βρίσκονται οι τόνοι χρυσού κατέθεσε βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, δηλαδή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, που ζητά να μάθει από τον υπουργό Οικονομικών πού πήγαν αυτές οι ράβδοι χρυσού.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Ο Ερντογάν κατηγορείται από την αντιπολίτευση για την απώλεια 159 τόνων χρυσού από την Κεντρική Τράπεζα. Ερώτηση στην τουρκική Βουλή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα