Νεοχώρι Χαλκιδικής. Νεκρός σε κανάλι βρέθηκε ο 44χρονος αγνοούμενος- Είχε βγάλει missing alert το Χαμόγελο του Παιδιού

Τραγικός επίλογος στο θρίλερ της εξαφάνισης του 44χρονου Φώτη Αργυρού. Σήμερα εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι της περιοχής του Νεοχωρίου Χαλκιδικής. Τα αίτια θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.

Είχε εξαφανιστεί την περασμένη Κυριακή και την επομένη το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση και άμεσα κινητοποίησε την ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής», η οποία με εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εκπαιδευμένα σκυλιά επιχείρησε στην περιοχή εξαφάνισης μαζί με δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Παράλληλα

με την ομάδα στην αναζήτηση βοήθησε και ειδικό drone του Οργανισμού που κάλυπτε εναέρια την περιοχή.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Την Τρίτη προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος των συγγενικών του προσώπων, καθώς είχαν περάσει αρκετές ώρες και εκφράζονταν φόβοι για τη ζωή του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέφρασε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια, επισημαίνοντας πως θα βρίσκεται κοντά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Entries Navigation

The post Νεοχώρι Χαλκιδικής. Νεκρός σε κανάλι βρέθηκε ο 44χρονος αγνοούμενος- Είχε βγάλει missing alert το Χαμόγελο του Παιδιού appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα