Νεκρός ο επιχειρηματίας που «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν 26 κάλυκες

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 49χρονος επιχειρηματίας που δέχθηκε πυρά αγνώστων ανδρών σε ενέδρα θανάτου το πρωί της Τρίτης στη συμβολή της οδού Αθηνών με τον πεζόδρομο της Σατωβριάνδου.

Ο 49χρονος νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν», υποβλήθηκε σε βαρύ χειρουργείο, αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε και εξέπνευσε.  Οι δράστες προσέγγισαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού το θύμα, την ώρα που αυτό βρίσκόταν μέσα στο όχημα του, άνοιξαν πυρ εναντίον του και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές
αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα. Στο δρόμο βρέθηκαν 26 κάλυκες από Kalashnikov.

The post Νεκρός ο επιχειρηματίας που «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν 26 κάλυκες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα