Γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία σε πάρτι όταν εξερράγη αυτοσχέδιος μηχανισμός που είχε κατασκευάσει το ζευγάρι, για να αποκαλύψει το φύλο το μωρού που περίμεναν

Τραγική κατάληξη είχε ένα πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού μιας οικογένειας στην Αϊόβα.

Η 56χρονη Πάμελα Κράιμαγιερ, σκοτώθηκε όταν ο αυτοσχέδιος μηχανισμός που είχε κατασκευάσει το ζευγάρι για την ανακοίνωση του φύλου του μωρού, εξερράγη. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, η οικογένεια του μωρού έψαχνε διασκεδαστικούς τρόπους για την αποκάλυψη του φύλου του και έτσι έφτιαξαν μία «χρωματιστή βόμβα».

Έξι άτομα, μεταξύ των οποίων η Κράιμαγιερ και η μέλλουσα μητέρα, συγκεντρώθηκαν το Σάββατο για να γιορτάσουν. Ξαφνικά, η αυτοσχέδια βόμβα εξερράγη και η γυναίκα

που στεκόταν περίπου 15 μέτρα μακριά, σκοτώθηκε ακαριαία από θραύσματα που εκτοξεύτηκαν.

«Η οικογένεια μαζεύτηκε για να γιορτάσει ένα χαρούμενο γεγονός χωρίς καμία πρόθεση να βλάψουν κάποιον. Και ξαφνικά αυτό που έγινε είναι να υπάρχει μία νεκρή γυναίκα. Η Πάμελα Κράιμαγιερ σκοτώθηκε από ένα κομμάτι μετάλλου που συνδυάστηκε με πυρίτιδα και χρώμα. Το τραγικό αυτό γεγονός είναι μία υπενθύμιση ότι η ανάμιξη τέτοιων υλικών μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ή τον θάνατο κάποιου» ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

The post Γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία σε πάρτι όταν εξερράγη αυτοσχέδιος μηχανισμός που είχε κατασκευάσει το ζευγάρι, για να αποκαλύψει το φύλο το μωρού που περίμεναν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα