Γάζωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι. Για μαφιόζικο χτύπημα κάνουν λόγο οι αρχές. Το 2016 είχαν βάλει βόμβα στο κατάστημά του

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Χαϊδάρι, μετά από πυροβολισμούς εναντίον ενός άγνωστου άνδρα, στη συμβολή της οδού Αθηνών με τον πεζόδρομο της Σατωβριάνδου.

Ο δράστης προσέγγισε με μηχανή μεγάλου κυβισμού το θύμα, την ώρα που αυτό βρίσκονταν μέσα στο όχημα του, άνοιξε πυρ εναντίον του και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ το θύμα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για μαφιόζικο χτύπημα. Στο δρόμο βρέθηκαν 6 κάλυκες από Kalashnikov.

Το 2016 είχαν βάλει βόμβα στο κατάστημά του

Στόχος βομβιστικής επίθεσης είχε γίνει το 2016 επιχείρηση εμπορίας καφέ που άνηκε στον άνδρα που το πρωί της Τρίτης έγινε στόχος ένοπλης επίθεσης στο Χαϊδάρι, την ώρα που βρίσκονταν στο πολυτελές BMW τζιπ του. Τότε, άγνωστοι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό με βραδύκαυστο φυτίλι έξω από κατάστημα εμπορίας καφέ, επί της Λεωφόρου Αθηνών 267, στο Χαϊδάρι.

Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εκτιμούν ότι επρόκειτο για «χτύπημα» από κύκλωμα της νύχτας με σκοπό τον εκβιασμό. Η συγκεκριμένη επιχείρηση δραστηριοποιούνταν στα Δυτικά Προάστια της Αττικής. Μεταξύ άλλων, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα της σημερινής μαφιόζικης επίθεσης φέρεται να εμπλέκεται με χαρτοπαικτικές λέσχες και καταστήματα ηλεκτρονικών τυχερών παιχνιδιών. Οι Αρχέςαναζητούν μία λευκή μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Reader

The post Γάζωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι. Για μαφιόζικο χτύπημα κάνουν λόγο οι αρχές. Το 2016 είχαν βάλει βόμβα στο κατάστημά του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα