Νέα σημαντική μαρτυρία στην έρευνα του γνωστού σκηνοθέτη – Σημαντική μάρτυρας κατέθετε στην Eισαγγελία επί 4 ώρες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην έρευνα για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε μια γυναίκα ως μάρτυρας στον εισαγγελέα της οποίας η κατάθεση θεωρείται σημαντική. Φέρεται να έδωσε κρίσιμες πληροφορίες, αν και η ίδια δεν υπήρξε θύμα, ωστόσο γνωρίζει σημαντικές λεπτομέρειες για τις καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη.

Η κατάθεση διήρκησε 4 ώρες σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και με την ολοκλήρωση της, η μάρτυρας αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο με μεγάλη μυστικότητα, επιλέγοντας να φυγαδευτεί, αποφεύγοντας την κεντρική είσοδο της Εισαγγελίας

όπου βρίσκονταν δημοσιογράφοι.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Κατά πληροφορίες, μίλησε για πρόσωπα και περιστατικά που γνώριζε γύρω από την υπόθεση του σκηνοθέτη, ο οποίος ερευνάται εξονυχιστικά από τις εισαγγελικές αρχές καθώς σε μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του καταγγέλλεται για το αδίκημα του βιασμού. Ένα αδίκημα που σύμφωνα με τη μήνυση τελέστηκε το 2010.

Να σημειωθεί ότι την μάρτυρα συνόδευε η δικηγόρος του άνδρα, που πρώτος κατέθεσε μήνυση για αδικήματα τα οποία έχουν παραγραφεί, πλην όμως έχει ανακοινώσει πως γνωρίζει ακόμα δύο περιστατικά που συνέβησαν την προηγούμενη επταετία και επομένως δεν έχουν παραγραφεί.

Πάντως, όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν είναι ο μόνος, ο οποίος ερευνάται από τις αρχές. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και ένας ακόμα πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει καταγγελθεί τον τελευταίο καιρό για απόπειρα βιασμού.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου….

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Νέα σημαντική μαρτυρία στην έρευνα του γνωστού σκηνοθέτη – Σημαντική μάρτυρας κατέθετε στην Eισαγγελία επί 4 ώρες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα