Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Λιγνάδη στα όσα είπε η υπουργός Πολιτισμού. «Οι θεσμοί θα αποφασίσουν αν είμαι επικίνδυνος» – Μενδώνη: Μας εξαπάτησε

«Το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί», απάντησε Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος παραιτήθηκε από το Εθνικό εν μέσω φημών για καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση. Νωρίτερα η υπουργός Πολιτισμού τον χαρακτήρισε «επικίνδυνο άτομο»  και δήλωσε ότι και η ίδια εξαπατήθηκε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό.

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου. Δύο πράγματα θα ήθελα να

επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη» ανέφερε στο ΜΕΓΚΑ ο κ. Λιγνάδης.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

Και συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα των μηνύσεων αρκέστηκε να πει μόνο, ότι «οι καταγγελίες έχουν βγει στον έντυπο τύπο και τα media. Δεν έχω πάρει κάτι στα χέρια μου. Εδώ και ένα μήνα γίνεται αυτό με αυτή τη φημολογία. Σαν να προεξοφλείται και να προδικάζεται…». Μάλιστα μιλώντας για το θέμα και στην «Καθημερινή», ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι»

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Λιγνάδη στα όσα είπε η υπουργός Πολιτισμού. «Οι θεσμοί θα αποφασίσουν αν είμαι επικίνδυνος» – Μενδώνη: Μας εξαπάτησε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα