Ο Μακρόν πάχυνε. «Πολύ θετικό, ωρίμασε», η εξήγηση του Ελιζέ για τα επιπλέον κιλά του Γάλλου Προέδρου

«Πολύ θετικό, ωρίμασε», ήταν η απάντηση του Ελιζέ σε μικρό παραπολιτικό σχόλιο που κυκλοφόρησε την Πέμπτη στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Challenges» για τα επιπλέον κιλά του Γάλλου προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν.

«Ο Μακρόν πήρε κιλά. Η είδηση σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πάχυνε δεν διαψεύδεται από το προεδρικό μέγαρο, το οποίο, αντίθετα, αναφέρει ότι «πρόκειται για μια θετική εξέλιξη. Πρώτον, είναι απόδειξη ότι ο αρχηγός του κράτους ανάρρωσε πλήρως από τον Covid και είναι σε καλή φυσική κατάσταση για να συνεχίσει

τη δράση του. Επιπλέον, »στις φωτογραφίες, τα επιπλέον κιλά του δίνουν βαρύτητα και ωριμότητα»».

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Ο ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων απέκτησε επιπλέον κιλά τον περασμένο Δεκέμβριο, μετά την ανάρρωσή του από τη νόσο Covid-19, εξαιτίας της οποίας έμεινε για αρκετές ημέρες στην προεδρική εξοχική κατοικία«La Lanterne» και από εκεί ασκούσε τα καθήκοντά του.

«Είναι η πρώτη απόδειξη ότι ο πρόεδρος της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας έχει αναρρώσει καλά από τον κορωνοϊό», δήλωσε ένας βοηθός του.

Πάντως μπορεί να αυξήθηκε το βάρος του Γάλλου προέδρου, όμως ενισχύθηκε και η δημοτικότητά του εν όψει των εκλογών του 2022.

Σύμφωνα με το ινστιτούτο BVA και την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία τηλεφωνίας Orange και το ραδιοφωνικό δίκτυο RTL, το 42% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι έχουν θετική γνώμη για τον Εμανουέλ Μακρόν, ποσοστό αυξημένο κατά πέντε μονάδες σε σχέση με τον Ιανουάριο.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Ο Μακρόν πάχυνε. «Πολύ θετικό, ωρίμασε», η εξήγηση του Ελιζέ για τα επιπλέον κιλά του Γάλλου Προέδρου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα