Μακελειό στο Ελ Πάσο. Ένοπλος άνοιξε πυρ σε πολυκατάστημα. Τουλάχιστον 18 τα θύματα επιβεβαιώνει ο δήμαρχος. Διεθνή μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη

Πολλά είναι τα θύματα από την ένοπλη επίθεση που έγινε σε εμπορικό κέντρο του Ελ Πάσο στο Τέξας. Ένας ή περισσότερα άτομα, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, άνοιξε πυρ μέσα στο εμπορικό κέντρο

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τουλάχιστον 18 πολίτες που πυροβολήθηκαν, ενώ η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη τριών υπόπτων.  Ο δήμαρχος της πόλης, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το συμβάν επιβεβαίωσε το γεγονός:  « Οι σκέψεις μας βρίσκονται σε εκείνους που έχουν

τραυματιστεί  και στις οικογένειες εκείνων που μπορεί να έχουν σκοτωθεί».

Tρομοκρατημένος κόσμος κρυβόταν κάτω από τραπέζια τη στιγμή των πυροβολισμών

Οι πρώτοι πυροβολισμοί έπεσαν στις 11 το πρωί, ωστόσο περισσότερο από μια ώρα μετά, οι αστυνομικές δυνάμεις ενημέρωσαν πως το συμβάν ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

«Πολλοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε η Ολίβια Ζεπέντα διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου της πόλης αυτής στο Τέξας, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Τρεις είναι οι συλληφθέντες» και «αρκετοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης αυτής στο Τέξας Ντι Μάγκρο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Διεθνή μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη από τις κάμερες ασφαλείας.Ο δράστης με το όπλο στα χέρια. Πρόκειται για έναν νεαρό, λευκό, άνδρα με χακί παντελόνι και σκούρο μπλουζάκι να κραδαίνει ένα τουφέκι.Μαρτυρία γυναίκας: Είδα έναν άνδρα να πυροβολεί κόσμο

Μία γυναίκα, που μόλις έκανε τα ψώνια της σε σουπερμάρκετ της αλυσίδας Walmart, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως άκουσε κάτι σαν «πυροτεχνήματα» την ώρα που αναζητούσε μία θέση στάθμευσης.

«Κατευθύνθηκα προς την έξοδο. Είδα έναν άνδρα με ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα παντελόνι παραλλαγής να κρατά κάτι που έμοιαζε με όπλο. Στόχευε τον κόσμο και πυροβολούσε σε ευθεία βολή εναντίον τους. Είδα τρεις, ή τέσσερις, να πέφτουν», τόνισε η ίδια γυναίκα ονόματι Βανέσα.

The post Μακελειό στο Ελ Πάσο. Ένοπλος άνοιξε πυρ σε πολυκατάστημα. Τουλάχιστον 18 τα θύματα επιβεβαιώνει ο δήμαρχος. Διεθνή μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφία του δράστη appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα