Κρατούσε γυναίκα ως σκλάβα του σεξ για 31 χρόνια σε διαμέρισμα που βρισκόταν απέναντι από το σπίτι του

Μια 49χρονη κρατούνταν φυλακισμένη για 31 χρόνια, ως σκλάβα του σεξ, ενώ ο βιαστής της έμενε σε διαμέρισμα της απέναντι πολυκατοικίας με μια άλλη γυναίκα και την κόρη του.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Βενεζουέλας η αποκάλυψη ότι ένας άνδρας κρατούσε επί 31 ολόκληρα χρόνια μια γυναίκα ως σκλάβα του σεξ σε διαμέρισμα στην πόλη Μαρακάι, κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας, το Καράκας.

Πρόκειται για μια γυναίκα ονόματι Μορέλα, τα υπόλοιπα στοιχεία της οποίας δεν είναι γνωστά.
Η εισαγγελία της χώρας απήγγειλε στον 56ρονο Ματίας Σαλαζάρ κατηγορίες για άσκηση σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας στο θύμα.
«Ο δράστης εξαπάτησε το θύμα για να εγκαταλείψει το σπίτι της, πριν από τρεις δεκαετίες. Ο Σαλαζάρ συνελήφθη και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα της πόλης», ανέφερε ο εισαγγελέας που ασχολείται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πρακτορείου «Reuters», κάτοικοι της περιοχής, έδωσαν πληροφορίες για τον δράστης, αλλά επέλεξαν να μην πουν το όνομά ους, σε περίπτωση που οι Αρχές της Βενεζουέλας τους θωρήσουν συνένοχους.
Σύμφωνα με τα όσα είπαν, ο Σαλαζάρ ζούσε επί χρόνια με μια άλλη γυναίκα και την κόρη του σε κτίριο στην απέναντι πλευρά του δρόμου, όπου κρατούσε ως σκλάβα του σεξ τη 49χρονη.
Πολλοί υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τον Σαλαζάρ και όποτε τον πετύχαιναν στον δρόμο, ήταν πάντα ευγενικός.

Από την άλλη, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Σαλαζάζ δήλωσε ότι ο πελάτης του είναι αθώος και έχει πέσει θύμα δυσφήμισης από τα ΜΜΕ.
Η υπόθεση έγινε γνωστή, όταν στις 24 Ιανουαρίου 2002, η 49χρονη Μορέλα κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμά που κρατούνταν για 31 χρόνια.
Αρχικά, κατέφυγε σε μια κρατική οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των υναικών. Στις 5 Φεβρουαρίυο η υπόθεση έγινε γνωστή στο κοινό μέσω του ειδησεογραφικού ιστότοπου «Cronica Uno».
Η 49χρονη μαζί με τους εισαγγελείς στο διαμέρισμα που ήταν φυλακισμένη.
«Βρήκαν τρεις αλλαξιές ρούχα της μέσα στο διαμέρισμα, κάποια ζευγάρια παλιά παπούτσια, ένα διπλό κρεβάτι, έναν παλιό ανεμιστήρα και μια τηλεόραση. Πολλοί μας επιτίθενται, ρωτάνε γιατί δεν καταγγείλαμε αυτό που συνέβαινε στις Αρχές, αλλά πραγματικά δεν γνωρίζαμε τίποτε», ανέφερε ένας από τους κατοίκους της περιοχής.

Πηγή: Independent

The post Κρατούσε γυναίκα ως σκλάβα του σεξ για 31 χρόνια σε διαμέρισμα που βρισκόταν απέναντι από το σπίτι του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou