Κρατούμενοι μέχρι την Τρίτη οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του Μετρό Ομονοίας. Ελεύθερος ο Ειδικός Φρουρός

Υπό κράτηση μέχρι την Τρίτη θα παραμείνουν οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για την βάρβαρη επίθεση εναντίον του σταθμάρχη του Μετρό Ομονοίας. Ελεύθερος ο Ειδικός Φρουρός.

Οι δύο αδελφοί, οι οποίοι βαρύνονται με την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης καθώς και για απείθεια, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή μετά την άσκηση ποινικής δίωξης. Οι ίδιοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή, για να απολογηθούν την Τρίτη.

Μέχρι τότε, σύμφωνα με εντολή των δικαστικών

αρχών, οι δύο κατηγορούμενοι θα παραμείνουν υπό κράτηση.

Στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος για δύο πλημμελήματα, που αφορούν παράβαση καθήκοντος και υπόθαλψη εγκληματία, ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος κατ’όπιν εντολής του ανακριτή.

Η υπεράσπιση των δύο αδελφών δηλώνει πως οι ανήλικοι έχουν μετανιώσει για την αποτρόπαια πράξη τους και επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη για όσα έκαναν. Αναφέρουν, επίσης, πως τα δύο αδέλφια εμμένουν σε όσα φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς, στους οποίους απέδωσαν την αντίδραση τους σε έντονη πρόκληση που δέχθηκαν από την πλευρά του θύματος. Ο συνήγορος του αστυνομικού δήλωσε πως ο εντολέας του αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται.

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Πόλεις που μετατράπηκαν σε «φαντάσματα». Έγιναν τουριστικά αξιοθέατα, σκηνικό για ταινίες του Τζέιμς Μποντ και μάρτυρες μεγάλων καταστροφών

The post Κρατούμενοι μέχρι την Τρίτη οι δύο ανήλικοι που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη του Μετρό Ομονοίας. Ελεύθερος ο Ειδικός Φρουρός appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα