Συγκινεί ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη με ανάρτησή του στο facebook. Την Παρασκεύη θα γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η ανάρτηση του πατέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη την ημέρα που αν ζούσε θα γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Ο Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της δολοφονημένης και κακοποιημένης από δύο άνδρες στη Ρόδο, Ελένης, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία εκφράζει την βαθύτατη θλίψη και τον πόνο που βιώνει μετά τον χαμό της κόρης του.

Η ανάρτηση:

«15

Ιανουαρίου 1997 (23.00′). Τέτοια ώρα σήμερα γεννήθηκες, Ελένη μου.

Σήμερα θα ήταν μέρα χαράς για το σπιτικό μας. Όμως δυστυχώς, αυτή είναι μια μέρα ακόμα περισσότερης λύπης, ακόμα μεγαλύτερου πόνου.

Έννοια σου, Ελένη μου, ο Θεός εκτός από δίκαιος και πολυεύσπλαχνος είναι και τιμωρός. Θα δώσει την τιμωρία που αξίζουν ΌΛΟΙ όσοι σου έκαναν τόσο κακό.

Κορίτσι μου, ψυχή της ψυχής μου, Χρόνια σου Πολλά εκεί ψηλά που βρίσκεσαι και στολίζεις τον Ουρανό των Αγγέλων».

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Ντοκουμέντο. Αυτή είναι πρώτη φωτογραφία με άνδρες του ελληνικού στρατού σε πολεμικό μέτωπο. Ελήφθη στον Τύρναβο τον Απρίλιο του 1897 στην μάχη εναντίον των Τούρκων

The post Συγκινεί ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη με ανάρτησή του στο facebook. Την Παρασκεύη θα γιόρταζε τα 24α γενέθλιά της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκινεί, Ελένης Τοπαλούδη, Παρασκεύη, 24α,sygkinei, elenis topaloudi, paraskevi, 24a