Το συγκλονιστικό βίντεο των Πρωταθλητών Ιστιοπλοΐας κατά της Ομοσπονδίας που στράφηκε κατά του Κακλαμανάκη: Μας έλεγαν ότι εάν θέλουν μπορούν να μας καταστρέψουν σε μία νύχτα

Κορυφαία ονόματα της ιστιοπλοΐας κυκλοφόρησαν βίντεο τον Σεπτέμβριο toy 2020, στο οποίο καταθέτουν συνταρακτικές καταγγελίες κατά της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Το βίντεο δημιουργήθηκε με αφορμή την αγωγή που κατέθεσαν οι διοικούντες στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, εναντίον του Νίκου Κακλαμανάκη, αξιώνοντας το ποσό των 100.000 ευρώ. Μεταξύ των ιστιοπλόων που προχώρησαν στην καταγγελία μέσω αυτού του βίντεο είναι οι Σοφία Μπεκατώρου, Νίκος Κακλαμανάκης, Βασιλεία Καραχάλιου, Τάκης Μάντης, Παύλος Καγιαλής κ.α.

Η Σοφία Μπεκατώρου στο συγκεκριμένο

βίντεο αναφέρει: «Το μοναδικό πράγμα που είχαμε από την ομοσπονδία ήταν ένας συνεχής πόλεμος. Δεν νοείται να ακούω από πρόεδρο ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας ότι εγώ εάν θέλω έναν αθλητή τον καταστρέφω σε μία μέρα. Μάλιστα, σε μία νύχτα, είπε».

Η Βασιλεία Καραχάλιου, με την σειρά της, λέει: «Ή είσαι μαζί τους και κάνουν προσωπικά deal ή είσαι απέναντί τους και σε πολεμάνε και όποιος αντέξει» ενώ ο Παύλος Καγιαλής μίλησε για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Ο Τάκης Μάντης έκανε λόγο για μία ομοσπονδία που μπορεί να οδηγήσει έναν αθλητή στα δικαστήρια αλλά «εσύ υπογράφεις ότι δεν θα οδηγήσεις ποτέ την ομοσπονδία στα πολιτικά δικαστήρια».

Μετά από αυτό το βίντεο, η Σοφία Μπεκατώρου κλήθηκε από τον Εισαγγελέα να καταθέσει για το συμβάν και κατήγγειλε πως ο άνθρωπος που την κακοποίησε ήταν ο Αριστείδης Αδαμόπουλος.

Ο ίδιος εκτελεί χρέη εκπροσώπου της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο γνωστός παράγοντας βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ από τη δεκαετία του ‘90, όπως και σχεδόν το σύνολο των διοικούντων της Ομοσπονδίας και από τον Ιούνιο του 1997 εκτελεί χρέη αντιπροέδρου υπό την προεδρία του Αντώνη Δημητρακόπουλου, με 7 διαδοχικές θητείες.

Υπόθεση Κακλαμανάκη

Τον Νοέμβριο του 2019 και στο πλαίσιο της συζήτησης του αθλητικού νόμου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε μεταξύ άλλων αθλητών και τον Νικόλα Κακλαμανάκη, προκειμένου να καταθέσουν την άποψη του.

Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας, υποστήριξε ενώπιον της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, την πεποίθηση, πως με τον νέο αθλητικό νόμο, θα αντιμετωπισθούν παθογένειες, οι οποίες ταλανίζουν τον αθλητισμό της χώρας μας εδώ και δεκαετίες. Τα παραδείγματα που χρησιμοποίησε ο Κακλαμανάκης εις βάρος της ομοσπονδίας, δυσαρέστησαν τους διοικούντες της ΕΙΟ, οι οποίοι στα τέλη Νοεμβρίου 2019, του απέστειλαν εξώδικο, διεκδικώντας 100.000 ευρώ αποζημίωση για προσβλητικά σχόλια.

Τον Ιούνιο του 2020 κατέθεσαν αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του για «παντελώς αναληθείς, προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις σε βάρος της ομοσπονδίας».

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Η πρώτη υπόθεση δολοφονίας που εξιχνιάστηκε με την ανάλυση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μητέρα που σκότωσε τα παιδιά της γιατί ο εραστής της τα θεωρούσε «βάρος»

The post Το συγκλονιστικό βίντεο των Πρωταθλητών Ιστιοπλοΐας κατά της Ομοσπονδίας που στράφηκε κατά του Κακλαμανάκη: Μας έλεγαν ότι εάν θέλουν μπορούν να μας καταστρέψουν σε μία νύχτα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωταθλητών Ιστιοπλοΐας, Ομοσπονδίας, Κακλαμανάκη,protathliton istioploΐas, omospondias, kaklamanaki