Κορονοϊός: Πως θα σιτίζονται τα αδέσποτα. Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, ανακοίνωσε σχετικές οδηγίες για την συμπλήρωση ειδικού εντύπου

Η ΚΕΔΕ στηρίζει τα αδέσποτα κάθε γειτονιάς τις μέρες του κορονοϊού.

«Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό κι ανοίγουμε την αγκαλιά μας στα αδέσποτα της γειτονιάς μας.
Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, και το Υπουργείο Εσωτερικών ανέλαβαν πρωτοβουλίες για τη φροντίδα και των αδέσποτων» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ειδικό έντυπο μετακίνησης για σίτιση αδέσποτων 

Στο πλαίσιο του περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων βρείτε στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ

και στη σελίδα της στο Facebook, το ειδικό έντυπο για την χορήγηση Βεβαίωσης Μετακίνησης για τη σίτιση των Αδέσποτων ζώων, έντυπο που χρειάζεται να έχουν υπογεγραμμένο από τον οικείο Δήμο, όσοι τα φροντίζουν αυτές τις ημέρες. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Τηλ. 2132147514, 2132147540, φαξ 2103899651, email info @ kedke . gr, kedkegr @ gmail . com

Συνεννόηση με φιλοζωικές εν μέσω κορονοϊού

Παράλληλα με πρωτοβουλία του υφυπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου βρέθηκε λύση ώστε οι πολίτες που σιτίζουν αδέσποτα στο δήμο τους να εξαιρούνται από τον περιορισμό των μετακινήσεων. Επίσης τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις να είναι υπεύθυνες για αδέσποτα που βρίσκονται στις περιοχές τους σε συνεννόηση με πολίτες που έως σήμερα τα σίτιζαν αλλά διαμένουν σε άλλους δήμο.

The post Κορονοϊός: Πως θα σιτίζονται τα αδέσποτα. Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, ανακοίνωσε σχετικές οδηγίες για την συμπλήρωση ειδικού εντύπου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα