Κιάτο. Σκότωσε και έθαψε τη μητέρα του για να παίρνει τη σύνταξή της. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό στο πίσω μέρος της αυλής

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος Κιάτου, που αγνοούνταν από το Νοέμβρη.Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος του Κιάτου. Η άτυχη γυναίκα αγνοούνταν από τον Νοέμβριο ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τους οικείους της λίγες μέρες αργότερα.

Οι Αρχές εξετάζοντας με προσοχή την υπόθεση εξαφάνισης της κατόρθωσαν να βρουν τι κρυβόταν πίσω από αυτήν.
Αργά το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουλίου, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της για να κάνουν έρευνα στο χώρο. Στο πίσω μέρος της αυλής εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της

γυναίκας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση του θανάτου της 82χρονης, η σορός της οποίας βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της, στην κοινότητα Μικρός Βάλτος  Κιάτου είναι σε εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, αναμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου από την αποκάλυψη ότι ένας άνδρας έθαψε τη μητέρα του στην αποθήκη του σπιτιού της, γιατί – όπως είπε- ήθελε να λαμβάνει τη σύνταξή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι είχαν καιρό να δουν τη γυναίκα ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής έγινε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της 82χρονης, όπου τελικά βρέθηκε θαμμένη η σορός της.
Σύμφωνα με την παραδοχή του γιου της, την έθαψε ο ίδιος για να συνεχίσει να λαμβάνει τα χρήματα της σύνταξής της.

Πηγή βίντεο: korinthostv.gr

The post Κιάτο. Σκότωσε και έθαψε τη μητέρα του για να παίρνει τη σύνταξή της. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό στο πίσω μέρος της αυλής appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα