Κάτω από 200 κρούσματα μετά από καιρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο χάρτης κατανομής ανά περιοχή

Αισθητά μειωμένα, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι τα κρούσματα σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, μιας και στο σύνολο της χώρας καταγράφηκε τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων.

Σήμερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 693 κρούσματα, με την Αττική να κατακτά την αρνητική πρωτιά και τη Θεσσαλονίκη να ακολουθεί. Ωστόσο και οι δύο περιοχές έχουν κάτω από 200 κρούσματα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Συγκεκριμένα,

στην Αττική καταγράφονται 169 κρούσματα, ενώ στη Θεσσαλονίκη 151.

Ακόμα, 31 κρούσματα καταγράφονται στο Κιλκίς, ενώ 30 στην Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης: «Μας γάζωναν με τα μυδράλια, μας έσφαζαν σαν τα κοκόρια». Μαρτυρίες από το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, όπου οι Ναζί εκτέλεσαν 441 άμαχους (βίντεο ντοκουμέντο) …

Διαβάστε όλο το άρθρο:

Αναλυτικά:10 κρούσματα κατά τους ελέγχους που διενεργήθηκαν στις πύλες εισόδους της χώρας1 εισαγόμενο κρούσμα που προσήλθε αυτοβούλως για έλεγχο169 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής151 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης9 κρούσματα στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας3 κρούσματα στην Π.Ε. Αρκαδίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Άρτας7 κρούσματα στην Π.Ε. Αχαΐας1 κρούσμα στην Π.Ε. Βοιωτίας2 κρούσματα στην Π.Ε. Γρεβενών3 κρούσματα στην Π.Ε. Δράμας24 κρούσματα στην Π.Ε. Έβρου6 κρούσματα στην Π.Ε. Ηλείας12 κρούσματα στην Π.Ε. Ημαθίας5 κρούσματα στην Π.Ε. Ηρακλείου1 κρούσμα στην Π.Ε. Θάσου1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας3 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων16 κρούσματα στην Π.Ε. Καβάλας21 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας6 κρούσματα στην Π.Ε. Καστοριάς31 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς25 κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης3 κρούσματα στην Π.Ε. Κορινθίας2 κρούσματα στην Π.Ε. Λακωνίας28 κρούσματα στην Π.Ε. Λάρισας6 κρούσματα στην Π.Ε. Λέσβου15 κρούσματα στην Π.Ε. Μαγνησίας1 κρούσμα στην Π.Ε. Νάξου30 κρούσματα στην Π.Ε. Ξάνθης18 κρούσματα στην Π.Ε. Πέλλας24 κρούσματα στην Π.Ε. Πιερίας6 κρούσματα στην Π.Ε. Ροδόπης1 κρούσμα στην Π.Ε. Ρόδου21 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών4 κρούσματα στην Π.Ε. Τρικάλων7 κρούσματα στην Π.Ε. Φθιώτιδας2 κρούσματα στην Π.Ε. Φλώρινας6 κρούσματα στην Π.Ε. Χαλκιδικής4 κρούσματα στην Π.Ε. Χανίων4 κρούσματα στην Π.Ε. Χίου3 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

The post Κάτω από 200 κρούσματα μετά από καιρό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο χάρτης κατανομής ανά περιοχή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα