ΗΠΑ. Με εφαρμογές γνωριμιών συνεργάζεται ο Λευκός Οίκος για να προωθήσει τον εμβολιασμό – Προνόμια για τους χρήστες που έκαναν το εμβόλιο

Σε μία προσπάθεια να δείξει στον κόσμο τα οφέλη του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, ο Λευκός Οίκος συνεργάζεται με εφαρμογές γνωριμιών  όπως το Hinge, το Tinder, το Match και το Bumble προσφέροντας ειδικά κίνητρα στους χρήστες.

«Βρήκαμε επιτέλους ένα πράγμα που μας κάνει πιο ελκυστικούς – τον εμβολιασμό», δήλωσε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για τον κορονοϊό, Andy Slavitt.

Για παράδειγμα τα apps BLK και Chispa θα ενισχύσουν τα προφίλ των χρηστών όσων έχουν εμβολιαστεί, ώστε να είναι πιο ορατά σε πιθανούς συντρόφους. Το OkCupid θα επιτρέψει στους χρήστες να φιλτράρουν τους πιθανούς συντρόφους

τους, με βάση το εάν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

Σύμφωνα με το Associated Press η αμερικανική διοίκηση λέει ότι οι εφαρμογές θα βοηθήσουν επίσης τους χρήστες να μάθουν πώς να εμβολιάζονται, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσής με εκπαιδευτικό υλικό και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εύρεσης του πλησιέστερου εμβολιαστικού κέντρου.

Άλλες προσπάθειες προώθησης του εμβολιασμού περιλαμβάνουν δωρεάν βόλτες από εταιρείες όπως είναι οι Uber και Lyft, εταιρικά δώρα και κρατικές λαχειοφόρες αγορές, που προσφέρουν πιθανά χρηματικά έπαθλα σε εμβολιασμένα άτομα.

Τα κίνητρα έχουν βοηθήσει το ποσοστό των πρώτων εμβολιασμών να αυξηθεί από το χαμηλότερο των 551.000 ημερησίως σε περισσότερα από 630.000, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post ΗΠΑ. Με εφαρμογές γνωριμιών συνεργάζεται ο Λευκός Οίκος για να προωθήσει τον εμβολιασμό – Προνόμια για τους χρήστες που έκαναν το εμβόλιο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα