8 Λέξεις: Ο Άκης βάζει λυτούς και δεμένους να ψάξουν για τον Παύλο

20:19 21/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Άκης Αρώνης μαθαίνει για την σχέση που έχουν ο Παύλος και η Ηλιάνα και γίνεται έξαλλος, στις 8 Λέξεις. Η κόρη του αποφασίζει να του μιλήσει ανοιχτά για τα συναισθήματα που νιώθει. Ο γοητευτικός νεαρός που εισέβαλλε στο κανάλι, έχει κερδίσει την καρδιά της κόρης του ιδιοκτήτη. Αυτό σημαίνει πως δε θα έχουν καλά ξεμπερδέματα.

Η Ηλιάνα συνεχίζει να πετάει στα σύννεφα. Ο Παύλος βρίσκεται στο πλευρό της κι αυτή πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο πατέρας της είναι κοντά της και

ο Δημήτρης, ο μισητός αδελφός της, είναι διαλυμένος από το δικό της χτύπημα. Ο Αρώνης, όμως, έχει άλλες σκέψεις για τη νέα της σχέση. Πώς θα αντιδράσει;

Οι έρευνες

Πράγματι, ο Άκης Αρώνης δεν ενθουσιάζεται ιδιαίτερα, στις 8 Λέξεις, μόλις ενημερώνεται για τη σχέση που έχει ο Παύλος με την κόρη του. Αντίθετα, αποφασίζει να το ψάξει περισσότερο. Δε γνωρίζει τίποτα για τον ρεπόρτερ. Μάλιστα, το γεγονός πως αυτός είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Αιμίλιο, τον κάνει να έχει ακόμη περισσότερες αμφιβολίες, σχετικά με το ποιόν του.

Η Ηλιάνα δείχνει πολύ ενθουσιασμένη, ο Αρώνης, όμως, ανησυχεί. Δε θέλει η κόρη του να πληγωθεί ξανά. Η ζωή της πρωταγωνίστριας φαίνεται πως μπαίνει σε τάξη, μετά από όλα όσα έχει περάσει. Έτσι, ο μοναδικός τρόπος για να την προστατεύσει, είναι να εμποδίσει τον άνθρωπο αυτό να εισβάλλει για τα καλά στην καρδιά και στο μυαλό της.

Ο Άκης Αρώνης είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, όσο ο Παύλος και η Ηλιάνα απολαμβάνουν τη χημεία τους, στις 8 Λέξεις. Ζητάει από δικά του άτομα να ψάξουν για τη ζωή του ρεπόρτερ και να τον ενημερώσουν με κάθε λεπτομέρεια για το ποιος είναι και για το τί κρύβει. Όλη η αλήθεια θα φτάσει γρήγορα στα χέρια του.

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Η Ελισάβετ λέει όχι και βάζει φρένο στον Έκτορα8 λέξεις: Τρομερή παρεξήγηση ανάμεσα σε Βικτώρια, Μιχάηλ και Εύα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Ο Άκης βάζει λυτούς και δεμένους να ψάξουν για τον Παύλο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα