«Ιησούς της Σιβηρίας»: Ο τροχονόμος που νόμιζε ότι είναι η μετενσάρκωση του Μεσσία. Αποπλανούσε ανήλικες για να τις κάνει, όπως λέει, γυναίκες

Ο 59χρονος πρώην τροχονόμος Σεργκέι Τόραπ, ή αλλιώς Βησσαρίωνα, όπως είναι το όνομα που είχε επιλέξει, όχι μόνο θεωρούσε μόνο τον εαυτό του μετενσάρκωση του Χριστού. Αποπλανούσε ανήλικες κοπέλες προκειμένου να τις κάνει γυναίκες.

Μάλιστα ο ίδιος μιλώντας  στο BBC πριν από τρία χρόνια, είχε πει: «Έχουμε ένα σχολείο ευγενών κοριτσιών. Ετοιμάζουμε τα κορίτσια για να γίνουν γυναίκες, μελλοντικές νύφες για εύπορους άντρες».

Εγκατέλειψε πριν από 30 χρόνια την κσομική ζωή του. Εργαζόταν ως τροχονόμος στη μικρή πόλη του Μινούσινσκ το 1989 όταν για πρώτη φορά είπε δημοσίως ότι είχε ένα όραμα και είδε τον Υιό του Θεού. Τότε αποφάσισε να πάει στα βάθη της Σιβηρίας, δημιουργώντας μία αίρεση την οποία ονόμασε «Εκκλησία της Τελευταίας Διαθήκης». Οι πιστοί που τον ακολούθησαν αντί να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, γιορτάζουν τα γενέθλια του Τόροπ στις 14 Ιανουαρίου. Μάλιστα, τα ημερολόγιά τους ξεκινούν από το 1961 χρονολογία γέννησης του ηγέτη τους.

Στη διδασκαλία του ζητούς από τους «Βησσαριωνίτες» να μην τρώνε κρέας, να μην καπνίζουν, να μην πίνουν και να μην ανταλλάσσουν χρήματα.

Ο 59χρονος έχει έξι παιδιά και, για να ενισχύσει το ποσοστό των γεννήσεων στην κοινότητά του, επέμεινε ότι οι γυναίκες πρέπει να μοιράζονται τους συζύγους τους κάνοντας τα λεγόμενα «Τρίγωνα», όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Πριν από λίγα 24ωρα, στο Κράσνογιαρσκ, οι ρωσικές αρχές του πέρασαν χειροπέδες.Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκισή του έως τις 22 Νοεμβρίου, ημέρα της δίκης του, στην πόλη Νοβοσιμπίρσκ. Μαζί του συνελήφθησαν και οι στενοί του συνεργάτες.

Ο Τόροπ είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν δέχεται τις κατηγορίες εναντίον του. Οι δικηγόροι του είπαν ότι θα κάνουν έφεση στην απόφαση προφυλάκισης.

Πηγή βίντεο: RT

Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας : Guardian

Διαβάστε ακόμα: Η φωτογραφία με το εγκαταλελειμμένο βρέφος στην Κίνα που σόκαρε τη Δύση. «Πρέπει να το αφήσετε εκεί που το βρήκατε», ήταν η απάντηση των γιατρών σε αυτούς που το έσωσαν…

The post «Ιησούς της Σιβηρίας»: Ο τροχονόμος που νόμιζε ότι είναι η μετενσάρκωση του Μεσσία. Αποπλανούσε ανήλικες για να τις κάνει, όπως λέει, γυναίκες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιησούς, Σιβηρίας, Μεσσία, Αποπλανούσε,iisous, sivirias, messia, apoplanouse